Θα καταθέσει μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ακόμη μια προσπάθεια εκφοβισμού του δικαστικού σώματος»
Την πρόθεση του να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία» με αφορμή δημοσίευμα το οποίο χαρακτηρίζει συκοφαντικό ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή.
Ο επιχειρηματίας, ο οποίος είναι ένα από τα βασικά πρόσωπα στην υπόθεση που ερευνάται στον Άρειο Πάγο με κεντρικό πρόσωπο τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, προαναγγέλλει ότι θα καταθέσει μήνυση και αγωγή υποστηρίζοντας πως το επίμαχο δημοσίευμα «είναι ακόμη μια προσπάθεια εκφοβισμού του δικαστικού σώματος εκ μέρους των κατηγορουμένων».
«Καταθέτω, άμεσα, μήνυση και αγωγή κατά της εφημερίδας «Δημοκρατία», για το συκοφαντικό σημερινό δημοσίευμά τους, περί δήθεν υποκλοπών μέχρι και εναντίον της …… Δασικής Υπηρεσιας Γρεβενών!!!!! …… που ξεκάθαρα έχει σαν σκοπό να μειώσει την καταλυτική σημασία των αναμφισβήτητων γεγονότων που αποκαλύπτονται από τα ηχητικά ντοκουμέντα, τα οποία κατέθεσα στο Δικαστικό Συμβούλιο και το οποίο καλείται, πλέον, να αποφασίσει για την παραπομπή του Δήμητρη Παπαγγελόπουλου, του Γιάννη Φιλιππάκη, του Άλεξανδρου Ταρκα και των συνεργατών τους», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Σάμπυ Μιωνή και σημειώνει:
«Μετά την κατά μέτωπο επίθεση κατά της ανακρίτριας, κυρίας Αλεβιζοπούλου, η οποία συνέταξε το κατηγορητήριο σε βάρος τους, αυτή είναι ακόμη μια προσπάθεια εκφοβισμού του δικαστικού σώματος εκ μέρους των κατηγορουμένων. Στην μάχη ανάμεσα στη Δημοκρατία και τη μαφία, επιβάλλεται να ηττηθεί η μαφία. Εγώ εκπλήρωσα την υποχρέωσή μου, καταγγέλλοντας επώνυμα και στοιχειοθετημένα, με ηχητικά και έγγραφα, τα όσα συνέβησαν σε εμένα και τους συνεργάτες μου. Τώρα, είναι η στιγμή να κάνουν το καθήκον τους αυτοί που έχουν τη θεσμική ευθύνη της προστασίας του δημοκρατικού μας πολιτεύματος».

Δείτε ακόμα:  Δεν ήρθε μήνυμα από το 112 – Δεν έφθασε ποτέ πυροσβεστικό όχημα

Newsroom | Pireas News