Προθεσμία για να απολογηθεί στις 11 Μαρτίου έλαβε ο Κώστας Βαξεβάνης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θα απολογηθεί για τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας
Προθεσμία για να προετοιμάσει την υπεράσπιση του ζήτησε και έλαβε από την ανακρίτρια του Δικαστικού Συμβουλίου του Ειδικού Δικαστηρίου ο εκδότης και δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης ο οποίος κλήθηκε σε απολογία στο πλαίσιο της έρευνας που είναι σε εξέλιξη στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση Novartis.
Ο κ. Βαξεβάνης θα περάσει και πάλι το κατώφλι του Αρείου Πάγου στις 11 Μαρτίου 2022 προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της συνέργειας σε κατάχρηση εξουσίας, της συνέργειας σε παράβαση καθήκοντος κατά συρροή και της εγκληματικής οργάνωσης-συμμορίας.
Κατά την έξοδο του από τον Άρειο Πάγο ο δημοσιογράφος σε δηλώσεις του μίλησε για τις αναφορές του, από το 2016, στη δικαιοσύνη σχετικά με την εμπλοκή πολιτικών προσώπων στην υπόθεση.
Οι συνήγοροι του κ.κ. Ματζουράνης και Καπερνάρος, από την πλευρά τους, αναφέρθηκαν στην σύντομη αναβολή που έλαβε ο εντολέας τους αλλά και στην ογκωδέστατη δικογραφία που αριθμεί περισσότερες από 300.000 σελίδες οι οποίες πρέπει να μελετηθούν πριν την απολογία.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη υποβλήθηκε η 39χρονη που μαχαίρωσε τον 43χρονο

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News