Προβλέψεις ζώδιων για το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2021

Προβλέψεις ζώδιων για το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2021

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια το το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2021: Η Πανσέληνος κορυφώνεται το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου, στις 10.17′ το πρωί, στην 8η μοίρα του άξονα Παρθένου -Ιχθύων. Σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια, επηρεάζει ακόμα περισσότερο τους Διδύμους Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύες του πρώτου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά.

Η Πανσέληνος στην Παρθένο: Τα μικρά πράγματα φτιάχνουν τα μεγάλα!

Σε κάθε Πανσέληνο, το φεγγάρι βρίσκεται απέναντι από τον Ήλιο κατά 180 μοίρες. Η “αντίθεση” αυτή, αναζωπυρώνει τον συναισθηματικό κόσμο, και καλούμαστε να δώσουμε έμφαση, τόσο στις δικές μας ανάγκες που στην φάση αυτή γίνονται πιο έντονες, όσο και των γύρω μας για να μπορέσουμε να κρατήσουμε τις ισορροπίες.

Επίσης, σε κάθε Πανσέληνο, επανέρχονται τα θέματα των σχέσεων μας και συνήθως αποκτούν μεγαλύτερες διαστάσεις απ ότι πραγματικά έχουν. Και είναι εδώ που χρειάζεται να προσπαθήσουμε διπλά, για να κρατήσουμε τις ισορροπίες μας.

To φεγγάρι της Παρθένου μας ωθεί να δούμε την πρακτική πλευρά της ζωής

Το φεγγάρι της Παρθένου, είναι υπεραναλυτικό, ασχολείται με εκείνες τις λεπτομέρειες, που άλλους θα τους άφηναν αδιάφορους, όμως η σελήνη αυτή έχει την τάση να παρατηρεί αυτά που οι “άλλοι” δεν βλέπουν. Έχει μεγάλη ανάγκη να αποκτά και να διατηρεί, και δεν “ρισκάρει” να κάνει τίποτα που να μην είναι τέλειο και που της εξασφαλίζει και διάρκεια.

Γι αυτό θα ασχοληθεί με ότι είναι πρακτικό, και φυσικά θα ανακαλύψει την χρησιμότητα του, για να μπορέσει να το αξιοποιήσει κατάλληλα.

Ο Ήλιος στους Ιχθύες μας ωθεί να αναζητήσουμε το άυλο

Δείτε ακόμα:  Ζώδια Απρίλιος 2021: Μηνιαίες προβλέψεις με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Από την άλλη ο Ήλιος στους Ιχθύες, είναι μεταφυσικός. Κινείται κάπου στον κόσμο του άυλου, του αόρατου, και είναι αυτή του η φύση που του δίνει έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό.

Και μπορεί η Παρθένος να αναλύει και να στέκεται στις λεπτομέρειες, μα οι Ιχθύες είναι ο “δίαυλος” μας με το σύμπαν. Μέσα από την διαίσθηση και τα εγκεφαλικά μας ερεθίσματα, κατανοούμε την σχέση μας με το “όλον”.

Βλέπουμε πως το κάθε τι συντονίζεται προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, και όλα μαζί προς την ένωση μας με το Θεϊκό.

Ο Ερμής στον Υδροχόο, κυβερνήτης της Πανσελήνου, φέρνει ευκαιρίες και μας ωθεί σε δράση

Ο Ερμής, κυβερνήτης αυτής της Πανσελήνου, βρίσκεται στον Υδροχόο, μια εξαιρετική γι αυτόν θέση, που ενισχύει την ευφυΐα του και την δημιουργικότητα του.

Είναι εκεί που οι “κεραίες “ του, είναι ανοιχτές και έτοιμες να δεχτούν εκείνες τις πληροφορίες που θα του κεντρίσουν το ενδιαφέρον, να ψάξει, να αναζητήσει, να ανακαλύψει το καινούργιο στοιχείο που θα τροφοδοτήσει τα εγκεφαλικά του κύτταρα, θα εξάψει την φαντασία του.

Βρίσκεται ανάμεσα στον Κρόνο και τον Δία, που είναι και η επόμενη όψη του. Στον κύκλο αυτόν, θα μπορέσουμε επιτέλους να φτάσουμε κάπου… στον στόχο, στην επιθυμία, σε αυτό που ονειρευόμαστε.

Φυσικά θα χρειαστεί, με ότι καταπιανόμαστε, να έχουμε περάσει από την προετοιμασία που απαιτεί ο Κρόνος.

Άλλωστε ο Ερμής στο προηγούμενο διάστημα και κατά την αναδρομή του, μας έδωσε την ευκαιρία να προετοιμαστούμε κατάλληλα, για την ώρα της δράσης.

Τώρα λοιπόν, είναι μια ώρα δράσης, η ώρα που επιτέλους μπορούμε να δούμε το φως στην άκρη αυτού του μακρινού τούνελ που έχουμε διανύσει. Οι ευκαιρίες που προκύπτουν τώρα, μοιάζουν να είναι αυτές που περιμέναμε πολύ καιρό τώρα…

Δείτε ακόμα:  Ζώδια και απληστία: Αυτοί είναι οι 5 παρτάκηδες του ζωδιακού κύκλου

Φυσικά “συν Αθηνά και χείρα κίνει”, μόνο που τώρα θα διαπιστώσουμε πως όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα, μια και τίποτα δεν είναι πιο εύκολο από μια ιδέα που ήρθε η ώρα της να πραγματοποιηθεί.

Επιτέλους, οι Ουρανοί μας χαμογελούν, για πρώτη φορά εδώ και καιρό!
Η συνάντηση του Ερμή με τον Δία εδώ είναι ένα παράθυρο στην τύχη, που ανοίγει για λίγο και γι αυτούς που έχουν όρεξη και διάθεση να αδράξουν ότι η ζωή τους στέλνει και να το εξελίξουν.

Και τα δύο Φώτα (Ήλιος, Σελήνη) σχηματίζουν όψη εξαγώνου και τριγώνου με τον Ουρανό.

Όλα γίνονται ξαφνικά, απροειδοποίητα, όπως όλα τα καλά που έρχονται σαν δώρα των Ουρανών, και σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό…

Είναι η πρώτη φορά εδώ και καιρό που οι Ουρανοί μας χαμογελούν, και μας κλείνουν πονηρά το μάτι προτρέποντας μας να αρπάξουμε τις ευκαιρίες και να πάρουμε τα δώρα τους.

Είναι η στιγμή που όλοι οι πλανήτες βρίσκονται σε ορθόδρομη πορεία, και μας καλούν να τους ακολουθήσουμε στο όμορφο ταξίδι τους.

Είναι η ώρα να πάμε παρακάτω. Τώρα!

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια στο παρακάτω video

Πηγή: myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News