Πυρ και μανία η Έλλη Τρίγγου για όσα ακούστηκαν για την παράσταση στην Επίδαυρο

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Γελούσαμε και καταλαβαίναμε ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό είτε πραγματικό είτε όχι. Κάνεις μια απόπειρα μπορεί να πετύχει, μπορεί κι όχι»

Τα… εσώψυχά της έβγαλε η Έλλη Τρίγγου στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4», όπου ήταν καλεσμένη. Η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή από το σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» είναι πυρ και μανία για όσα ακούστηκαν για την παράσταση που έπαιξε στην Επίδαυρο.

«Ήταν τρόμος. Ήταν πολύ μεγάλο και πολλές οι προσδοκίες. Όλο το marketing, οι Άγριες Μέλισσες θα πάνε στην Επίδαυρο. Όλη αυτή η τρέλα. Εγώ ερχόμουν από τρία χρόνια σκληρής δουλειάς από τις Μέλισσες και δεν είχα το χρόνο να μπω τόσο πολύ σε αυτό. Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε κι έχω αναλάβει την προσωπική μου ευθύνη. Όταν επιλέγεις να βάλεις τον εαυτό σου σε μια διαδικασία, το πόσο θα τον εμπλέξεις και με ποιον τρόπο είναι πρώτα από όλα δική σου ευθύνη. Όταν δίνεις την ευθύνη στους άλλους, δεν μου αρέσει γιατί πρέπει να το λύσουν οι άλλοι. Εσύ μπορεί να μην μπορείς να το κάνεις. Αν πάρω εγώ την ευθύνη, είναι στο χέρι μου να το αλλάξω το πράγμα. Προτιμώ να παίρνω εγώ την ευθύνη για τα πράγματα» είπε αρχικά η Έλλη Τρίγγου.

«Για την Επίδαυρο ακούστηκαν πολλά πράγματα για αυτή την παράσταση. Τι είναι, τι δεν είναι, άλλα χρήσιμα κι άλλα λιγότερο. Είμαι ευγνώμων που μπήκα σε αυτή την περιπέτεια, μετακίνησα τον εαυτό μου ως προς το ότι όσο πιο πολύ τον πιστεύω εγώ, τόσο εκείνος θα ανθίζει, όσο εγώ τον αμφισβητώ, τόσο εκείνος δεν θα ανθίζει. Έπαθα μία κρίση ταυτότητας κάποια στιγμή γιατί μέχρι το προηγούμενο βράδυ ήμασταν θεατρικοί ηθοποιοί, που πήγανε στην τηλεόραση και τη βοήθησαν και την επόμενη νύχτα ήμασταν θεατρικοί ηθοποιοί, που πήγαν στην Επίδαυρο. Τελικά εγώ είπα τι είμαστε τελικά; Βοηθήστε με, δεν καταλαβαίνω… Δεν το πήρα αμέσως χαμπάρι γιατί είχα χαλαρώσει μετά την Επίδαυρο. Βρήκα τον θίασο κι είπα παιδιά θα τα διαβάσουμε όλοι μαζί, δεν τα ανοίγω μόνη μου… Γελούσαμε και καταλαβαίναμε ότι για κάποιο λόγο έγινε αυτό είτε πραγματικό είτε όχι. Κάνεις μια απόπειρα μπορεί να πετύχει, μπορεί κι όχι» εξήγησε η Έλλη Τρίγγου.

Δείτε ακόμα:  Πεθερά κατήγγειλε την πρώην νύφη της ότι κακοποιεί τα εγγόνια της

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites