Ραγδαίες εξελίξεις για δολοφονία Καρολάιν: Ένας ύποπτος στο "στοχάστρο" της αστυνομίας (video)

Ραγδαίες εξελίξεις για δολοφονία Καρολάιν: Ένας ύποπτος στο “στοχάστρο” της αστυνομίας (video)

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αποκαλυπτικές πληροφορίες για την εξέλιξη των ερευνών στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά μετέδωσε το OPEN, αναφορικά με τους υπόπτους που εξετάζονται από την αστυνομία.

Όσο περνούν οι μέρες, τόσο περισσότερο οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θεωρούν ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού από τους ληστές και κατόπιν δολοφόνους, δεν ήταν τυχαία.

Με βάση αυτή την ανάλυση και εκτίμηση γίνεται η αναζήτηση του πιθανού προσώπου που είτε από λάθος, είτε γιατί γνώριζε και το είχε σχεδιάσει, που ήταν πίσω από τις πληροφορίες που δόθηκαν στους ληστές για να εισβάλλουν στο συγκεκριμένο σπίτι.

Δείτε ακόμα:  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σάλος: Είχε ερωμένη, και απατούσε την Καρολάιν...

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται περισσότερο σε δέκα υπόπτους, ενώ εξ αυτών, στο μικροσκόπιο έχει μπει ένας. Έχοντας δείξει φωτογραφίες κακοποιών στον πιλότο σύζυγο της δολοφονημένης κοπέλας, αυτός προσπαθούσε να πει με ποσοστά ποια από όλες της φωτογραφίες έμοιαζε περισσότερο με κάποιον ύποπτο.

Έτσι προέκυψε ο ένας ύποπτος που σύμφωνα με την περιγραφή που έδωσε ο σύζυγος, ταιριάζει περισσότερο. Βέβαια, οι αστυνομικοί λαμβάνουν υπόψη την κατάσταση σοκ στην οποία ήταν ο άνδρας, αλλά και το γεγονός ότι οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.

Δείτε ακόμα:  Δολοφονία Καρολάιν: Τα μουγκρίσματα του πιλότου στην γειτόνισσα την ημέρα του φόνου!

newsbreak.gr

Newsroom | Pireas News