Σε ποιες περιοχές αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι θα δείξει το θερμόμετρο
Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, νότια και ανατολικά, μικρή περαίτερω άνοδος της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και νότια και άνεμοι έως 5-6 μποφόρ στα πελάγη είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα.
Πιο αναλυτικά, την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023 αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο, τη Δυτική Ελλάδα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα, το Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο και την Θράκη, σύμφωνα με το meteo.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -1 έως 15-16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από -3 έως 17-18, στην Ήπειρο από 0 έως 17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 16, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 2 έως 19 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 18, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 4 έως 17 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 8 έως 19 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν τοπικά στους 22-23 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Ιόνιο και στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες-νοτιοανατολικές γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 4-5 μποφόρ και τοπικά έως 6 μποφόρ.
Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 17-18 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17-18 βαθμούς.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πέθανε ο πατέρας της φιναλίστ του περσινού GNTM – Βαρύ πένθος για την Παρασκευή Κερασιώτη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News