Τρόμος στα Εξάρχεια από την δράση ενός «δράκου» – Αποπειράθηκε να βιάσει τρεις γυναίκες μέσα σε διάστημα δύο ημερών

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι περισσότερες επιθέσεις έγιναν στο φως της μέρας
Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στην αστυνομία, ύστερα από καταγγελίες τριών γυναικών ότι μέσα σε διάστημα λιγότερο των δύο ημερών, δέχθηκαν σεξουαλικές επιθέσεις από άγνωστο στην περιοχή των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στην πρώτη περίπτωση, μια 13χρονη κατήγγειλε στο τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων, ότι στις 19 Νοεμβρίου στις 14.05 μετά το μεσημέρι, ενώ βρισκόταν στην οδό Βαλτετσίου ένας άγνωστος την πλησίασε και αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της. Όμως, όπως κατέθεσε η ανήλικη, έβαλε τις φωνές και ο άγνωστος τράπηκε σε φυγή.
Λίγες ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 07:15 το πρωί της 20ης Νοεμβρίου, μια 29χρονη, κατήγγειλε, επίσης, στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας άγνωστος με χρήση βίας, αποπειράθηκε να ασελγήσει σε βάρος της, χωρίς τελικά να τα καταφέρει.
Δέκα λεπτά αργότερα στις 07:25 της 20ης Νοεμβρίου, αυτή την φορά στην οδό Ζωοδόχου Πηγής καταγράφηκε ακόμη ένα περιστατικό. Μία 27χρονη, κατήγγειλε ότι δέχθηκε παρόμοια επίθεση αλλά εκείνη αντιστάθηκε και κατάφερε να ξεφύγει.
Οι αστυνομικοί σε μια προσπάθεια να φτάσουν στον δράστη έδειξαν στις τρεις γυναίκες φωτογραφίες σεσημασμένων για παρόμοια αδικήματα και αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής που ίσως έχουν καταγράψει τα χαρακτηριστικά του.
Οι αναρτήσεις κατοίκων:

«Τις τελευταίες 48 ώρες, έχουμε πληροφορηθεί πως στην περιοχή των Εξαρχείων έχουν γίνει 4 απόπειρες βιασμού σε ανήλικες που δίνουν την ίδια περιγραφή: ξανθός, με κοντά μαλλιά, μετρίου αναστήματος, με γαλάζια μάτια που μιλά σπαστά αγγλικά. Περίπου 25-30 ετών. Οι περισσότερες επιθέσεις έγιναν στο φως της μέρας, μεσημέρι και πρωί, στις οδούς Μεθώνης, Βαλτετσίου, Ζωοδόχου Πηγής, Κωλέττη και Νικηταρά», αναφέρει χαρακτηριστικά μια ανάρτηση στο Facebook.
«Προσοχή! Εδώ και 48 ώρες στην περιοχή των Εξαρχείων κυκλοφορεί ξανθός μετρίου αναστήματος με γαλάζια μάτια, ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα και μιλάει σπαστά αγγλικά. Προσπαθεί να βιάσει. Έχουν γίνει 3-4 επιθέσεις», σημειώνει επίσης κάτοικος σε ανάρτησή του.

Δείτε ακόμα:  DIY: Τι μπορείς να κάνεις αν η πίεση στο τηλέφωνο του μπάνιου είναι χαμηλή

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News