Σε ποιο σίριαλ του ΣΚΑΪ μπαίνει η νικήτρια του GNTM

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μια νέα καριέρα στην υποκριτική ξεκινάει το μοντέλο

Μια νέα καριέρα ανοίγεται μπροστά στην Άννα Μαρία Ηλιάδου μετά τη νίκη στο προπέρσινο GNTM, όταν κέρδισε τον τίτλο μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο. Το μοντέλο θα δοκιμάσει τις δυνάμεις της στην υποκριτική.

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου επιλέχθηκε για τη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΣΚΑΪ που φέρει τον τίτλο «Άγρια Γη» και πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, η Ζέτα Δούκα, ο Στέφανος Μιχαήλ και η Παναγιώτα Βιτετζάκη, όπως μετέδωσε το zappit.

Σύμφωνα με την ιστορία του σίριαλ, δε, ένας άντρας επιστρέφει στη γη που γεννήθηκε και που έζησε, στη γη που ήταν δική του αλλά δεν του ανήκει πια.

Μυρίζει το χώμα, το νιώθει εύφορο και βαρύ στα δάχτυλά του, όπως και πριν χρόνια, όταν μια απαγωγή έκοψε στα δυο το νήμα της ζωής του και του γνώρισε την άγρια πλευρά της, στερώντας του οικογένεια και περιουσία, αναγκάζοντας τον να κρυφτεί πίσω από μια νέα ταυτότητα. Ο Άρης πολεμά και επιβιώνει αλλά ποτέ δεν ξεχνά, τι του στέρησαν.

 

Δείτε ακόμα:  Επτά χρόνια κάθειρξη για την ρατσιστική επίθεση με λοστό

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites