Σκάνδαλο #Πάτση Πολλαπλώς εκτεθειμένοι Ντόρα και Ν.Δ.

Σκάνδαλο #Πάτση: Πολλαπλώς εκτεθειμένοι Ντόρα και Ν.Δ.

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» στη Βουλή

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη της «κυριακατικης δημοκρατίας» για τις ιδιαίτερες σχέσεις που έχει από το 2015 η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Ανδρέα Πάτση. Η υπόθεση του διαγραφέντος από τη Ν.Δ. βουλευτή, για τον οποίο όλοι προσποιούνται ότι πέφτουν από τα σύννεφα και τον αποκηρύσσουν για την….

εισπρακτική που διαχειρίζεται «κόκκινα» δάνεια και συμμετοχή σε offshore εταιρίες, αφήνει εκτεθειμένο το πρωθυπουργικό περιβάλλον.
Πρώτα και κύρια όμως την Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ήταν μαζί του στην Τουρκία για να στηρίξει επιχειρηματική κίνηση του Πάτση: Στις 2 Μαρτίου 2015, πέντε εβδομάδες μετά την επανεκλογή της στη Βουλή, η Ντόρα Μπακογιάννη βρέθηκε στην Τουρκία. Τότε δεν ήταν ούτε υπουργός Εξωτερικών, όπως παλαιότερα, ούτε καν βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, αφού η Ν.Δ. είχε χάσει τις εκλογές.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, όμως, μαζί με τον σύζυγό της Ισίδωρο Κούβελο ταξίδεψε έως την Κωνσταντινούπολη. Για ποιον λόγο; Για να δώσει η βουλευτής το «παρών» χαμογελαστή δίπλα στον Ανδρέα Πάτση! Και να «ευλογήσει» την καινούργια του μπίζνα με ανθρώπους του περιβάλλοντος του Ερντογάν.

Ήξερε κάθε δραστηριότητά του

Η κυρία Μπακογιάννη, η οποία σε δηλώσεις της την περασμένη εβδομάδα είπε ότι η Ν.Δ. δεν έλεγξε όπως έπρεπε τον διαγραφέντα βουλευτή, ήξερε… χαρτί και καλαμάρι κάθε δραστηριότητά του, γεγονός που απέδειξαν και οι φωτογραφίες που αποκάλυψε η «δημοκρατία».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα θα φέρει στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο Twitter ο Γιώργος Κατρούγκαλος. Ανακοίνωση για τη νέα εξέλιξη στην υπόθεση Πάτση εξέδωσε και το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ: «Η Ν.Δ. “πέφτει από τα σύννεφα” για την υπόθεση Πάτση και η κυρία Μπακογιάννη λέει ότι η Ν.Δ. άργησε να κάνει έρευνα για το θέμα. Αποκαλύπτεται όμως σήμερα από την εφημερίδα “δημοκρατία” ότι η ίδια συμμετείχε τον Μάρτιο του 2015 σε μεγαλοπρεπέστατη εκδήλωση στην Κων/πολη για στήριξη και προβολή της ελληνοτουρκικής δικηγορικής εταιρίας που συνίδρυσε ο κ. Πάτσης, στην οποία παρευρέθηκαν σημαντικοί Ελληνες και Τούρκοι τραπεζικοί παράγοντες. Η θέση ότι δήθεν η Ν.Δ. δεν είχε εικόνα του ποιος ήταν και τι έκανε τόσα χρόνια ο κ. Πάτσης μόνο γέλιο μπορεί να προκαλέσει».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέο εργασιακό νομοσχέδιο: Ποιοι θα δουλεύουν 4 μέρες την εβδομάδα-Όλες οι αλλαγές

Newsroom | Pireas News