Σκοτώθηκε πέφτοντας σε γκρεμό

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο άτυχος είχε πάει από το Αίγιο προκειμένου να δει και να αγοράσει την μοτοσυκλέτα που έγινε το δυστύχημα
Ατελείωτος είναι ο φόρος αίματος στην ελληνική άσφαλτο, καθώς στο Λουτράκι εκτυλίχθηκε μία νέα τραγωδία με έναν 23χρονο νεκρό. Το δυστύχημα  συνέβη με μηχανή το απόγευμα της Τετάρτης (1/9).
Σύμφωνα με το Hlektra.gr, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής στον δρόμο Λουτρακίου – Περαχώρας και κατέληξε σε γκρεμό ύψους 30 μέτρων, από όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από την πυροσβεστική.

Ολοκληρώθηκε ανάσυρση ατόμου χωρίς τις αισθήσεις του, έπειτα από πτώση σε χαράδρα, συνέπεια τροχαίου, στη Δ.Ε. Λουτρακίου Περαχώρας. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 1, 2021

Όπως αναφέρουν μάρτυρες στην τοπική σελίδα, ο οδηγός βρέθηκε μέσα στο ρέμα ενώ η μηχανή είχε μείνει πάνω στον δρόμο.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Hlektra.gr o άτυχος 23χρονος είχε έρθει στο Λουτράκι από το Αίγιο προκειμένου να δει για να αγοράσει την μηχανή με την οποία έγινε το δυστύχημα.
Αφού συνάντησε τον πωλητή της μηχανής, ξεκίνησαν για να πάνε μαζί στο Αστυνομικό τμήμα προκειμένου να γίνει εξουσιοδότηση για την μεταβίβαση της μηχανής.
Στην διαδρομή ο 23χρονος ανέπτυξε ταχύτητα με την μηχανή με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο της επάνω στην στροφή και να βρεθεί σε γκρεμό.

Δείτε ακόμα:  Στην Ελλάδα, το 80% των κοριτσιών 10- 17 ετών θα χρησιμοποιούσαν φίλτρα στις selfie τους

Newsroom | Pireas News