Στα… μαχαίρια νυν και πρώην δικηγόρος – Επίθεση Αλέξη Κούγια σε Όθωνα Παπαδόπουλο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον κατηγορεί ότι βγαίνοντας στα κανάλια είχε γίνει «καθημερινό μέλος – παράγοντα των λαϊκών «δικαστηρίων»
Μια μεγάλη κόντρα έχει ανοίξει μεταξύ του νυν και του πρώην δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία των τριών παιδιών της στην Πάτρα. Έχουν βγει τα… μαχαίρια ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον Όθωνα Παπαδόπουλο και με ανακοίνωσή του ο νυν υπερασπιστής της προφυλακισμένης μητέρας κάνει επίθεση στον πρώην.
Ο Κούγιας κατηγορεί τον Παπαδόπουλο ότι «έδωσε» στον Τύπου στοιχεία της δικογραφίας και ο δεύτερος δημοσιοποίησε την πρόθεσή του να τον μηνύσει. Αυτό έχει προκαλέσει την οργή του νυν δικηγόρου της Πισπιρίγκου, ομ οποίος κατηγορεί τον πρώην ότι βγαίνοντας στα κανάλια είχε γίνει «καθημερινό μέλος – παράγοντα των λαϊκών «δικαστηρίων».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει τα εξής:
«Όπως είναι γνωστό, η κα Σωτηρία Πισπιρίγκου και η οικογένειά της αποφάσισαν να καταργήσουν τον προηγούμενο υπερασπιστή της, αμέσως μόλις εκείνος δημοσιοποίησε στο πρωτοσέλιδο της tabloid εφημερίδας ON TIME την πρωτοφανή υπερασπιστική επιλογή, αντί για τη χρησιμοποίηση τεχνικών συμβούλων, για τους οποίους η κα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της ισχυρίζονται ότι είχαν δώσει και χρήματα, να ζητήσει (!!!) να απαντήσουν σε σοβαρά ιατροδικαστικά και παθολογοανατομικά ερωτήματα οι υπηρεσίες του FBI!!!
Η κα Πισπιρίγκου και η οικογένειά της είχαν επίσης σοβαρούς προβληματισμούς, γιατί ο υπερασπιστής της όχι μόνο ανέχθηκε να διαπράττονται καθημερινά σε πρωινές, μεσημεριανές και απογευματινές εκπομπές ποινικά αδικήματα εις βάρος της, αλλά και είχε μεταβληθεί, παραβαίνοντας τον Κώδικα Δικηγόρων, σε καθημερινό μέλος – παράγοντα αυτών των λαϊκών «δικαστηρίων», αντί να έχει προσπαθήσει να τα καταργήσει, όπως εγώ δεσμεύτηκα από την πρώτη στιγμή ότι θα πράξω, αλλά και το έκανα πράξη.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο, παρά την κατάργησή του, συνέχισε και συνεχίζει την εμφάνισή του στις ίδιες τηλεοπτικές εκπομπές, επιτρέποντας με τη συμμετοχή του τη διαιώνιση αυτής της παρανομίας εις βάρος της πρώην εντολέως του, αφού στις συγκεκριμένες εκπομπές ούτε μια έστω καλή κουβέντα δεν έχει ακουστεί υπέρ της κατηγορουμένης, αλλ’ αντιθέτως συνεχίζεται η ακραία παρανομία με την κατάργηση του τεκμηρίου αθωότητος και την παράνομη επιλεκτική χρησιμοποίηση αποδεικτικών στοιχείων της δικογραφίας, παράνομες πράξεις, για τις οποίες ουδέποτε ακόμη και μέχρι σήμερα διαμαρτυρήθηκε.
Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιοποιήθηκαν φωτογραφίες του, όπου συνδιασκεδάζει και χαριεντίζεται με έναν από αυτούς, οι οποίοι καθημερινά παρανομούν εις βάρος της κυρίας κατηγορουμένης και την προκαταδικάζουν.
Σήμερα δημοσιοποίησε και προανήγγειλε την υποβολή μηνύσεων εις βάρος μου και διερωτώμαι για ποια παράνομη πράξη και απορώ πώς το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν γνωρίζει ότι μια μήνυση δημιουργεί την ουσιαστική και νομική υποδομή της διαπράξεως από αυτόν, εκτός των πειθαρχικών παραπτωμάτων, τα οποία έχει διαπράξει με την καθημερινή παρουσία του στις τηλεοπτικές εκπομπές – λαϊκά «δικαστήρια», των ποινικών αδικημάτων της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως.
Λυπάμαι που είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτή την ανακοίνωση, αλλά θα πρέπει να υπενθυμίσω στο συγκεκριμένο πρόσωπο ότι, όταν έχεις την τιμή να επιλέγεσαι ως υπερασπιστής μιας γυναίκας – μητέρας, η οποία κατηγορείται ότι δολοφόνησε τα τρία παιδιά της και αυτή ισχυρίζεται από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώα, είσαι υποχρεωμένος να μην επιτρέπεις με νόμιμο τρόπο να ακούγεται έστω και μια λέξη εις βάρος της, γιατί αλλιώς κινδυνεύεις να διαπράξεις το αδίκημα της απιστίας δικηγόρου.
Αθήνα, 05/10/2022Με εκτίμηση και σεβασμόΑλέξιος Χ. Κούγιας».

Δείτε ακόμα:  Εάν δεν εμβολιαστούμε, μπορεί να δούμε και 10.000 κρούσματα από Σεπτέμβριο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News