Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αν μαθευτεί αυτή η εγκυμοσύνη θα ταράξει τα νερά…»

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το πρωί της Τετάρτης στο «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, με αφορμή την είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου και τη συνέντευξη του Πέτρου Κουσουλού, που είπε πως το έμαθε από τα ΜΜΕ, προχώρησε σε μια αποκάλυψη.

Στην εκπομπή ανέφεραν πως ο Πέτρος Κουσουλός, προφανώς γνώριζε για τον χωρισμό, καθώς είναι φίλος με τον Σπύρο Δημητρίου.

Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε : «Και εμείς έχουμε μια αξιοπρέπεια. Και εμείς μαθαίνουμε πράγματα που δεν τα δημοσιοποιούμε. Μπορεί να είμαστε δημοσιογράφοι, να θέλουμε να κάνουμε νούμερα, να θέλουμε να βγάζουμε αποκλειστικά, αλλά δεν είναι όλα στον βωμό της τηλεθέασης.

Δηλαδή θέλω να πω, εγώ αυτή τη στιγμή ξέρω μια εγκυμοσύνη που είναι σε εξέλιξη που αν μαθευτεί θα ταράξει τα νερά, γιατί είναι μη αναμενόμενη. Ξέρω επίσης για χωρισμούς. Κάποια πράγματα αν δεν διασταυρωθούν, δεν τα λες».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Britney Spears: «H άσκηση στο νερό είναι η καλύτερη για τα μωρά»

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites