ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Σταμάτης Γονίδης: Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη

Σταμάτης Γονίδης: Δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινώ αντικείμενα με τη σκέψη

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Είναι εξάσκηση και να καταλάβεις ότι έχεις ενέργεια»

Πρεμιέρα έκαναν χθες στο Stage ο Σταμάτης Γονίδης, ο Χρήστος Μενιδιάτης και η Κατερίνα Στικούδη. Ο Σταμάτης Γονίδης μίλησε στις κάμερες για τη σκέψη του να αφήσει το τραγούδι. «Μου έχει περάσει από το μυαλό μου να αφήσω το τραγούδι και να μονάσω. Θα ήθελα να μπαρκάρω για έναν μήνα» είπε στην κάμερα του Mega Καλημέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη συνέντευξη που είχε δώσει τον περασμένο Ιανουάριο στην Αννίτα Πάνια, όπου είχε αναφερθεί στην ικανότητά του να μετακινεί αντικείμενα.

«Όταν είπα με την σκέψη μπορώ να μετακινήσω αντικείμενα, θεωρήθηκα γραφικός, ποτέ δεν είπα ψέματα. Είναι πολλοί, δεν είμαι μόνο εγώ που μετακινούμε αντικείμενα με τη σκέψη, όχι τραπέζια και σπίτια, λεπτά αντικείμενα. Είναι εξάσκηση και να καταλάβεις ότι έχεις ενέργεια και μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις» είπε.

Τότε στην Αννίτα Πάνια είχε πει: «Είμαι πολύ δύσπιστος άνθρωπος. Πρέπει να δω. Και ίσως ήμουν από τους τυχερούς που είδα πράγματα και θαύματα. Αλλά μπορώ να σου πω πως δεν πιστεύω όσο πρέπει. Γιατί είχε πει ο Χριστός πως αν πιστεύεις έστω όσο ένας κόκκος της άμμου, κινείς βουνά. Εγώ δεν μπορώ να κουνήσω ένα χαλικάκι. Κουνάω αντικείμενα από μακριά, χαρτιά… Το κάνω. Με τα χέρια μου. Άμα σου κάνω στο κεφάλι έτσι το μυαλό σου θα κουνηθεί».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Μονή Φιλοσόφου: Το «Κρυφό Σχολειό» της Αρκαδίας

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites