ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

«Στενάζει» το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» – Επτά διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Πάμε για τα περσινά και βάλε»
Αφόρητη είναι η πίεση που δέχεται το τελευταίο διάστημα το σύστημα Υγείας στη Θεσσαλονίκη, λόγω του κορονοϊού, με χαρακτηριστικό παράδειγμα το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου άλλη μία εφιαλτική εφημερία ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής (7/11),
Ειδικότερα, εκατοντάδες πολίτες προσήλθαν στα επείγοντα περιστατικά, ενώ για μια ακόμη φορά η εφημερία νοσοκομείου της πόλης έκλεισε με όλες τις κλίνες ΜΕΘ Covid κατειλημμένες και ασθενείς διασωληνωμένους σε άλλες μονάδες.
Όπως ανέφερε στη Voria.gr o επιμελητής Α’ στο νοσοκομείο, Χρήστος Παπαστεργίου, συνολικά έγιναν 42 εισαγωγές, ενώ περίπου 500 πολίτες επισκέφτηκαν τα ΤΕΠ – Covid και κοινής νοσηλείας.
Ο κ. Παπαστεργίου επισήμανε πως και οι 25 κλίνες στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου είναι κατειλημμένες, ενώ άλλοι επτά ασθενείς είναι διασωληνωμένοι σε μονάδες ανάνηψης και απλούς θαλάμους.
«Πάμε για τα περσινά και βάλε», σχολίασε, τονίζοντας πως τα μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας είναι ανεπαρκή, ενώ ακόμα και αυτά που λαμβάνονται δεν τα τηρεί κανείς.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ηλικιωμένη οδήγησε στη «φάκα» της Αστυνομίας απατεώνα που προσποιούνταν τον ιατρό

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News