Survivor Spoiler 14/06: Αυτός κερδίζει την ασυλία και βάζει στο στόχαστρο τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

Survivor Spoiler 14/06: Αυτός κερδίζει την ασυλία και βάζει στο στόχαστρο τον Γιώργο Ασημακόπουλο!

MEDIA NEWS SPOILER SURVIVOR

Survivor Spoiler 14/06: Νέα εβδομάδα στο survivor 2021 και οι ίντριγκες κορυφώνονται αφού ο κάθε παίκτης ξεχωριστά καταστρώνει τα σχέδια “εξόντωσης” όσων θεωρεί εμπόδιο προς το μεγάλο έπαθλο του τελικού. Τι θα γίνει σήμερα!

Η Καρολίνα αποτελεί και επίσημα παρελθόν  και πλέον Κατσούλης και Μαριαλένα έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Survivor Spoiler 14/06Q Αυτός κερδίζει την πρώτη ασυλία

Θεωρείται κάτι παραπάνω από βέβαιο πως η επόμενη αποχώρηση, εφόσον Κατσούλης και Μαριαλένα κερδίσουν τουλάχιστον μία από τις τρεις ατομικές ασυλίες, θα κριθεί ανάμεσα στον Ασημακόπουλο και την Ελένη Χαμπέρη.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις και όχι πληροφορίες, αφού επιβεβαιωμένο σποιλερ δεν έχουμε ακόμα από τον Αγιο Δομίνικο, το ζεύγος Κατσούλη – Μαριαλένας θα καταφέρει να δώσει ένα ακόμη ηχηρό χτύπημα στους Amigos.

Δείτε ακόμα:  Σάκης Κατσούλης: Δείτε το βιογραφικό του νικητή του Survivor 2021

Ειδικότερα, εμφανίζεται ο Σάκης Κατσούλης να έχει πάρει μία ασυλία από τις τρεις και να βγάζει στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Θα χρειαστεί να περιμένουμε την επιβεβαίωση, ωστόσο, διότι αυτό (αν όντως έχει συμβεί) και με δεδομένο ότι ο Ατζούν κάνει απίθανα πράγματα τον τελευταίο καιρό για να ρίξει κουβά τα σπόιλερς, μπορεί να μην προβληθεί σήμερα, αλλά αύριο.

με πληροφορίες από dokari.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων