ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Survivor spoiler: Τα δίνει όλα για τις ασυλίες ο Άρης – Οι άλλοι ψηφίζουν στρατηγικά

MEDIA NEWS SURVIVOR

Η παρέα του Σοϊλέδη μειοψηφεί – Το πρώτο όνομα που έβγαλε η κάλπη

Ο Άρης Σοϊλέδης βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση στρατηγικά. Η παρέα του μειοψηφεί, και γι’αυτό σε περίπτωση που βρεθεί χωρίς ασυλία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση. Για τον λόγο αυτό η πίεση που νιώθει είναι μεγάλη. Αυτό φάνηκε και από την αντίδραση του μετά τη δεύτερη ήττα μέσα στο αγώνισμα που τον έβαλε σε μπελάδες για την συνέχεια.

Ο αντίπαλός του Νίκος Γιαννης βρήκε πρώτος τον στόχο και ο ποδοσφαιριστής κλώτσησε το στεφάνι, πέταξε μπουκάλια στον πάγκο και ξεστόμισε και μερικά… “γαλλικά”.

Ωστόσο οι αντίπαλοί του δεν κατάφεραν να τον αποτελειώσουν σε δύο περιπτώσεις που βρέθηκε κοντά στον αποκλεισμό και τελικά ήταν εκείνος που κατάφερε να κερδίσει ακόμα μία ασυλία, παρά τη θεαματική προσπάθεια της Σταυρούλας.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε οι δύο παρέες ψηφίζουν η μία την άλλη. Η παρέα με την αριθμητική υπεροχή ήταν και εκείνη που έβγαλε την Ασημίνα πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε τμήματα του οδικού δικτύου της Αττικής

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites