Συνελήφθη 17χρονος με σχεδόν 400 γραμ. κάνναβης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Δίωξη Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Πειραιά έφθασε στην σύλληψή του κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών
Στη σύλληψη ενός 17χρονου ημεδαπού προέβησαν στη Νέα Σμύρνη στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών και διακριτικής παρακολούθησης, ο ανήλικος κατελήφθη από τα στελέχη της Δίωξης να κινείται πεζός στην περιοχή της Νέας Σμύρνης, μεταφέροντας μία σακούλα, η οποία περιείχε αποσπάσματα ακατέργαστης κάνναβης μεικτού βάρους 398 γραμμαρίων.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ναρκωτικές ουσίες, καθώς και το κινητό τηλέφωνο του 17χρονου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η σειρά «Shrinking» με τον Χάρισον Φορντ και τον Τζέισον Σίγκελ θα συνεχίσει για τρίτη σεζόν

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News