Συνελήφθη 49χρονος για εμπρησμό στην Κω

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόκειται για ντόπιο τοξικοεξαρτημένο με ψυχοπαθολογικά προβλήματα ο οποίος φέρεται να ομολόγησε
Ένας 49χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας από ανακριτικούς υπαλλήλους της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Δωδεκανήσου, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού σε αγροτική έκταση στην περιοχή Πλατάνι του δήμου Κω.
Πρόκειται για ντόπιο που σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το kostv.gr, έχει νοσηλευτεί για ψυχοπαθολογικά προβλήματα και είναι εξαρτημένος. Πιο συγκεκριμένα, ο 29χρονος κατηγορείται ότι προκάλεσε φωτιά με ρίψη τσιγάρου σε αγροτική έκταση στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου Πλατανίου, την Πέμπτη το απόγευμα. Για το περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή, το αρχηγείο της πυροσβεστικής, η γενική γραμματεία πολιτικής προστασίας και ο ίδιος ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.
Η υπόθεση ξεκίνησε να ξετυλίγεται μετά το πόρισμα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας της Κω, καθώς κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των αξιωματικών Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, έφτασαν άμεσα στα ίχνη του 49χρονου ημεδαπού Π.Ν., ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, αφότου προσήχθη, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του ενώπιον των αστυνομικών αρχών. Για το παραπάνω περιστατικό ενημερώθηκε σχετικώς η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Προθεσμία 24 ωρών για την απολογία τους πήραν οι 9 συλληφθέντες

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News