Δέκα φορές είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα
Διπλή ανθρωποκτονία σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής (22/6) στη Σπερχογεία του δήμου Καλαμάτας στη Μεσσηνία, με δράστη έναν 61χρονο ο οποίος σκότωσε τους γονείς του (96 ο άνδρας, 93 η γυναίκα) μέσα στο σπίτι τους.
Σύμφωνα με το messinialive.gr, το περιστατικό έγινε λίγο πριν τις 6 το απόγευμα. Ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και βρισκόταν σε κατάσταση αμόκ, επιτέθηκε στους γονείς του με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.
Γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι και ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έσπευσε στο σημείο και συνέλαβε τον άνδρα.
Ο 61χρονος, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και υπέδειξε μάλιστα και στους αστυνομικούς που είχε κρύψει το ψαλίδι που χρησιμοποίησε προκειμένου να σφάξει τους γονείς του, είναι άτομο με πολύ βαρύ ψυχιατρικό ιστορικό.
Καλά ενημερωμένες πηγές, κάνουν λόγο για 10 ακούσιες η εκούσιες νοσηλείες από το 2003 -όταν διαγνώστηκε με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα- μέχρι σήμερα, με την πιο πρόσφατη τον Ιούνιο του 2024.
Στη σκηνή του διπλού εγκλήματος βρέθηκε ιατροδικαστής που εξέτασε τους δύο νεκρούς, με τον χρόνο θανάτου του υπερήλικου ζευγαριού να υπολογίζεται νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής.
Σήμερα το πρωί ο 61χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του αποδώσει κατηγορίες.
Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.



