Συνελήφθησαν στην Πρέβεζα άλλα δύο μέλη των συμμοριών της Πολυτεχνειούπολης

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συμμετείχαν στην εγκληματική ομάδα που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα
Άλλα δύο μέλη μίας απ’ τις εγκληματικές οργανώσεις που δρούσαν με έδρα και ορμητήριο την Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην Πρέβεζα.
Οι δύο συλληφθέντες συμμετείχαν στην συμμορία που διέπραττε ένοπλες ληστείες σε καταστήματα και κλοπές οχημάτων σε Αττική, Λαμία, Κόρινθο και Ναύπακτο. Όπως προέκυψε από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας τουλάχιστον από τον Ιούλιο του 2022 δραστηριοποιούνταν στη διάπραξη ένοπλων ληστειών σε καταστήματα, ενώ προέβαιναν και στην κλοπή οχημάτων, τα οποία χρησιμοποιούσαν ως μέσα μετάβασης και διαφυγής από τα σημεία των ληστειών. Εξιχνιάστηκαν τρεις περιπτώσεις ενόπλων ληστειών και μία απόπειρα ληστείας σε καταστήματα, καθώς και δύο περιπτώσεις κλοπών οχημάτων.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
– υποπολυβόλο,- 2 γεμιστήρες,- 50 φυσίγγια,- 535 ευρώ,- ρολόι χειρός,- είδη ρουχισμού και παπούτσια που χρησιμοποιήθηκαν σε ληστείες,- αυτοκίνητο και- 3 κινητά τηλέφωνα.
Στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, περιλαμβάνονται δύο ακόμη άτομα, τα οποία είναι έγκλειστα σε φυλακές. Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Άστατος ο καιρός της Τρίτης 17ης Μαϊου 2022

Newsroom | Pireas News