Συνοδοί ασθενούς τα έκαναν «γυαλιά καρφιά» στο νοσοκομείο Νίκαιας

Β ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επτά Ρομά μετέφεραν τραυματισμένο 16χρονο στο ίδρυμα και αντέδρασαν βίαια όταν τους ενημέρωσαν ότι δεν εφημέρευε

Καταγγελία ότι επτά Ρομά εισέβαλαν στο νοσοκομείο της Νίκαιας το βράδυ της περασμένης Τρίτης 8 Φεβρουαρίου και άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δημοσιεύοντας παράλληλα και φωτογραφίες από τις καταστροφές στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Όπως αναφέρει ο κ. Γιαννάκος, το νοσοκομείο δεν εφημέρευε, ενώ τονίζει ότι η φύλαξη είναι ελλιπέστατη.

Συγκεκριμένα αναφέρει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ: «Επικίνδυνη η δουλειά μας. Χθες το βράδυ, στο νοσοκομείο Νίκαιας Ρομά τα έκαναν γυαλιά καρφιά. Πώς μπήκαν σε ένα νοσοκομείο που δεν εφημέρευε; Δεν μας φθάνει η κούραση, η εξάντληση κινδυνεύει και η ζωή μας από το κάθε επικίνδυνο άτομο που επισκέπτεται τα νοσοκομεία.

Χθες βράδυ στις 11 μ.μ. έφθασαν στα επείγοντα του νοσοκομείου Νίκαιας ένας 16χρονος Ρομά που είχε τραύμα στο χέρι του συνοδεία 7 ατόμων επίσης Ρομά. Το περίεργο είναι πως έφθασαν εκεί σε ένα νοσοκομείο που δεν εφημέρευε.

Ελλιπέστατη φύλαξη.

Πώς μπήκαν συνολικά 7 άτομα; Ζήτησε γιατρό και πριν προλάβει να τελειώσει το αίτημα άρχισαν όλοι να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους. Τα έκαναν λαμπόγιαλο.

Επικράτησε πανικός. Επενέβη η ασφάλεια του νοσοκομείου έγκαιρα και η αστυνομία και γλυτώσαμε τα χειρότερα. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Τι άλλο θα πάθουμε;».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Η καρδιά μου αιμορραγεί, η ζωή μου πήγε στην κόλαση» λέει ο σύντροφός της

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News