Τα social media "ενοχλούν το Μαξίμου – Έκκληση Πέτσα στους πολίτες να μην τρολλάρουν τα μέτρα

Τα social media “ενοχλούν” το Μαξίμου – Έκκληση Πέτσα στους πολίτες να μην τρολλάρουν τα μέτρα

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει η κυβέρνηση του Κυριακου Μητσοτακη; Μοιάζει αστείο αλλά έβγαλαν τον Πετσα στα κανάλια να εκλιπαρεί τους πολίτες να μην τρολλαρουν την κυβέρνηση και τα νέα μέτρα.

Από ότι φαίνεται δεν είναι ευχαριστημένοι στο Μαξίμου από την απόδοση των μηχανισμών ελέγχου και λογοκρισίας στα social media και ποντάρουν τωρα στο φιλότιμο των Ελλήνων.

Βέβαια υπάρχει και η άλλη όψη της δήλωσης του Στέλιου Πετσα καθώς κρύβει μια προειδοποίηση και απειλή πως αν δεν σταματήσουν από μόνοι τους οι πολίτες το τρολλαρισμα θα το επιβάλει η κυβέρνηση μέσω των δικών της μηχανισμών.

Στην ουσία ο Πετσας ανοίγει την συζήτηση για ποινικοποίηση της κριτικής στα social media. Βγαίνει αυτός και κάνει το πρωτο βήμα με μια κωμική εμφάνιση, χαλαρώνει ο κόσμος και μετά θα αρχίσει να σοβαρεύει η κατάσταση καθώς θα εμφανιστεί επιτακτική η ανάγκη ελέγχου και μαζέματος της ασυδοσίας στα social media….

Υ.Γ. Αν κάποιος τρολλάρει τον κόσμο, αυτός είναι η κυβέρνηση.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αντιπολίτευση κατά κυβέρνησης για την κακοκαιρία: «Η μόνη λύση που γνωρίζει διά πάσα νόσο: Απαγόρευση κυκλοφορίας»

Newsroom | Pireas News