«Τα τομάρια, οι αλήτες, ήθελαν να κάνουν τρίο με το 12χρονο»

MEDIA ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο παρουσιαστής ξέσπασε για τις αποκαλύψεις στην υπόθεση του βιασμού της ανήλικης στον Κολωνό

Στις αποκαλύψεις για τον 53χρονο κατηγορούμενο για βιασμό και μαστροπία 12χρονης στον Κολωνό στάθηκε ο Γιώργος Λιάγκας στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, ο οποίος δεν κρατήθηκε και ξέσπασε.

«Είναι η μεγάλη ευκαιρία να ξεβρομίσει η κόπρος του Αυγεία. Και μιλάμε για τα 213 τομάρια που έμπαιναν στη σειρά, όπως πάμε στην τράπεζα και μπαίνουμε στη σειρά για το γκισέ, για να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι. Το άλλο φιντάνι που συνελήφθη, το δεύτερο, είχε τρία κοριτσάκια, το ένα ήταν στην ηλικία αυτού που βίαζε, οι αλήτες», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Ο παρουσιαστής είπε στη συνέχεια: «Μου σηκώνεται η τρίχα, πραγματικά. Υπήρχε ζευγάρι παντρεμένων, έχουν πιάσει οι αστυνομικοί ζευγάρι παντρεμένων, ζευγάρι, εγώ και η γυναίκα μου, που μαζί προσέγγιζαν το 12χρονο. Δηλαδή, ήθελαν να κάνουν τρίο, το καταλαβαίνετε; Με 12χρονο κοριτσάκι. Η ανωμαλία στον ύψιστο βαθμό».

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Απατεώνας εμφανίσθηκε ως επιχειρηματίας σε αρτοποιό και της απέσπασε 55.000 ευρώ

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites