Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Κανάκης

Τέλος από το Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Δείτε το βίντεο με όσα είπε ο Κανάκης

MEDIA NEWS

Ο λόγος είναι ότι διέρρευσε πορνογραφικό υλικό στο διαδίκτυο του ίδιου και της πρώην κοπέλας του – Ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Σε πολύ δυσχερή θέση ήρθε ο Αντώνης Κανάκης και όλοι συντελεστές της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» για όσα έγιναν με την Στάθη Παναγιωτόπουλο. Ο επικεφαλής της εκπομπής ανακοίνωσε με την έναρξή της την διακοπή της συνεργασίας για έναν πολύ σοβαρό λόγο κι αυτός είναι πως ο μέχρι πρότινος συνεργάτης δημοσίευσε στο διαδίκτυο πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της πρώην κοπέλας του.

Ο Κανάκης εξήγησε ότι στην αρχή όταν βγήκε αυτό το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δεν το πίστεψε, αλλά δυχτυχώς τα γεγονότα ήταν διαφορετικά. Μετά από συζητήσεις με τους άλλους συνεργάτες του, αποφάσισαν να διακόψουν τη συνεργασία τους, ενώ εξέδρασε το θυμό γιατί δεν πίστευε ποτέ ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος θα προχωρήσει σε κάτι τέτοιο.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι»

Συναισθηματικά φορτισμένος, ο Αντώνης Κανάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είναι μια πάρα πολύ παράξενη μέρα. Είμαστε πάρα πολύ στεναχωρημένοι. Το Ράδιο Αρβύλα για μας είναι αγάπη, είναι επικοινωνία και ανθρωπιά. Τα έχουμε χαμένα. Το πρώτο που θα έπρεπε να πω είναι συγγνώμη γιατί ο λόγος δεν θα είναι δομημένος. Δεν ξέρω πώς θα κυλήσει. Θα κάνω προσπάθεια να τα πω όσο πιο δομημένα. Δεν θα είναι εδώ ο Στάθης Παναγιωτόπουλος και δεν θα είναι από δω και πέρα. Αυτό που συνέβη είναι πως σήμερα ο Κωστάκης που μιλήσαμε σήμερα μου είπε ότι την στιγμή εκείνη που τον πήρα τηλέφωνο εμφανίστηκε ένα δημοσίευμα το οποίο ανέφερε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος έκανε κάτι… κάτι που εμείς μισούμε και καταπολεμάμε εδώ και πολλά χρόνια. Αποφάσισε για λόγους που δεν ξέρω, να δημοσιεύσει.

Δείτε ακόμα:  Έκρηξη τα ξημερώματα έξω από οίκημα

Δημοσίευσε πορνογραφικό υλικό του ίδιου και της κοπέλας χωρίς να το ξέρει. Σημασία έχει το ανθρώπινο και ηθικό κομμάτι. Όταν μου το είπαν αυτό, η πρώτη αντίδραση ήταν πως αυτό δεν μπορεί να συμβαίνει. Όταν κλείσαμε το τηλέφωνο ήμασταν σίγουροι πως πρόκειται για αυτά που πολλές φορές το διαδίκτυο γράφει. Όταν ασχολήθηκα συνειδητοποίησα πως όντως αυτή η ιστορία συμβαίνει. Χρειάστηκαν ώρες για να διαχειριστώ αυτό που συμβαίνει. Επικοινώνησα με τον Στάθη για να του ανακοινώσω την απόφαση μου και την απόφαση μας πως μετά από αυτό δεν μπορεί να είναι κομμάτι του Ράδιο Αρβύλα. Του είπα πως δεν μπορώ να το πιστέψω. Του εξέφρασα και το θυμό μου που δεν μπήκε στη διαδικασία να μας ενημερώσει αφού έμμεσα μας αφορά».

Τι αναφέρθηκε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης

Όπως αναφέρει η δημοσίευση που υπάρχει στο twitter, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλλεται για revenge porn από νεαρή κοπέλα με την οποία γνωρίστηκαν στην Αλόνησσο, όπου ο ίδιος διατηρεί εξοχική κατοικία.

Στην συνέχεια της καταγγελίας αναφέρεται πως αφού χώρισαν, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος δημοσίευσε βίντεο της και φωτογραφίες της σε διάφορες ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου.

Η νεαρή κοπέλα του ζήτησε να τα σβήσει όμως εκείνος φέρεται να μην το έκανε και έτσι εκείνη έκανε μήνυση του. Μετά από αυτό, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος φέρεται να την προσέγγισε ξανά ζητώντας της συγγνώμη αλλά και ζητώντας της να τον παντρευτεί.

Αφού η κοπέλα δέχθηκε εκείνος φέρεται να πήρε πίσω την πρόταση του και μετά να της ανακοίνωσε πως παντρεύεται άλλη.

Ανακοίνωση από τον ΑΝΤ1

Στο ίδιο μήκος κύματος είναι και ο ΑΝΤ1, ο οποίος με ανακοίνωσή του εξήγησε ότι τελειώνει τη συνεργασία και από τις δύο εκπομπές.

Δείτε ακόμα:  Πού θα γίνουν δωρεάν rapid tests σήμερα Πέμπτη

«Ο ΑΝΤ1 διαχρονικά καταδίκαζε και πάντοτε θα καταδικάζει απερίφραστα, κακοποιητικές συμπεριφορές, πράξεις και πρακτικές που προσβάλλουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου και την ιδιωτικότητα.
Ο σταθμός επικροτεί τα γρήγορα αντανακλαστικά και την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Αντώνης Κανάκης, λαμβάνοντας την απόφαση να απομακρύνει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο από το δυναμικό των εκπομπών του «Ράδιο Αρβύλα» και «VINΥΛΙΟ», η οποία είναι απόλυτα εναρμονισμένη με τις διαχρονικές αρχές και αξίες του σταθμού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση του καναλιού.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites