Θανάσης Πάτρας: "Πήγα στη Φάρμα για ένα τηλεοπτικό restart"

 Θανάσης Πάτρας: “Πήγα στη Φάρμα για ένα τηλεοπτικό restart”

MEDIA NEWS

«Το έκανα γιατί είναι μία καλή πρόταση για ένα τηλεοπτικό restart»

Για τη συμμετοχή του και όσα έζησε στη «Φάρμα» μίλησε ο Θανάσης Πάτρας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

«Οι πρώτες πέντε μέρες είναι πάρα πολύ δύσκολες γιατί μπαίνεις σε έναν χώρο που έχει παντού κάμερες. Είναι άλλο πράγμα η δουλειά κι άλλο να σε παρακολουθούν. Θυμάμαι τον Γκρέκα που ήταν με έναν τρόμο στο βλέμμα» τόνισε και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν περίμενα ποτέ πως θα ζήσω τόσο έντονα συναισθήματα. Μόλις είδα τη μικρή μου κόρη να μου μιλάει είδα ένα άλλο πλάσμα. Με έπιασε ένας κόμπος…».

Παράλληλα, ο Θανάσης Πάτρας, αποκάλυψε πως η σκέψη του να μπει στο Survivor δεν τη τροφοδότησε η επιθυμία του να κερδίσει το μεγάλο, χρηματικό έπαθλο αλλά η ευκαιρία να κάνει το δικό του τηλεοπτικό restart.

«Καθόλου για το έπαθλο δεν πήγα. Πήγα και για την τηλεοπτική παρουσία, θεώρησα ότι είναι μία καλή πρόταση για ένα τηλεοπτικό restart, σε ξαναβάζει στα πράγματα, γιατί είναι mega project και δεν φέρεις και την ευθύνη».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έρευνα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου – Καταθέτει ο πρώην σύντροφός της

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites