Θέλετε γρήγορο ίντερνετ; Με αυτό το κόλπο θα «απογειώσετε» το WiFi

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Η λύση για να μην απελπίζεστε όταν η σύνδεση σας «κολλάει» ή αργεί να φορτώσει τα δεδομένα
Το αργό Wi-Fi ή το Ίντερνετ που «κολλάει» αποτελεί πραγματικό «πονοκέφαλο» για πολλούς και ειδικά για εκείνους που εξακολουθούν να δουλεύουν με τηλεργασία.

Πολλοί χρήστες smartphone, θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα του κινητού τους προκειμένου να μετατρέψουν τη συσκευή τους σε φορητό σημείο Wi-Fi, για να έχουν πιο ποιοτικό και γρήγορο ίντερνετ, αλλά δεν γνωρίζουν το πώς.

Σύμφωνα με το indiatoday.in υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να μετατρέψετε το τηλέφωνό σας σε Hotspot, που καθορίζει επίσης την ταχύτητα που θα έχετε.

Είναι αρκετά εύκολο να το ρυθμίσετε από το κινητό:

Πάτε στις Ρυθμίσεις

Επιλέξτε Wi-Fi & Network

Πατήστε Hotspot & tethering

Τώρα, απλώς πατήστε στο Wi-Fi Hotspot και ενεργοποιήστε το, ενώ χρήσιμο θα είναι να έχετε και έναν κωδικό πρόσβασης ώστε κανείς να μην μπορεί να χρησιμοποιήσει το Hotspot σας δωρεάν.

Μπορείτε επίσης να τροποποιήσετε το όνομα δικτύου και τον τύπο ασφαλείας ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, πατώντας στο εικονίδιο Hotspot, που είναι στο επάνω μέρος του τηλεφώνου σας όταν τραβήξετε προς τα κάτω το μενού ειδοποιήσεων.

Για να το απενεργοποιήσετε, μπορείτε απλά να το πατήσετε ξανά.

 

Δείτε ακόμα:  «Invisibility Shield»: Η ασπίδα που κάνει αόρατο όποιον την κρατά

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites