Θλιβερή κατάληξη: Βρέθηκε νεκρός ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός»

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλιβερό τέλος στην υπόθεση με την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη.

Νεκρός βρέθηκε στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη του Κυνηγού στην Αγία Παρασκευή ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας «Κρητικός» στην Κάντζα, πριν από λίγη ώρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 53χρονος αναγνωρίστηκε από συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο Σ. Διογάκης αυτοπυροβολήθηκε.

Ο άνδρας βρέθηκε μπρούμυτα, ενώ φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο. Στο σημείο βρίσκεται και ιατροδικαστής.

Σημειώνεται, ότι ο 53χρονος εξαφανίστηκε χθες, ενώ είχε αφήσει σημείωμα στον αδελφό του με το οποίο τον καθιστούσε κληρονόμο του. Η εξαφάνισή του δηλώθηκε στην Αστυνομία, ενώ ενεργοποιήθηκε o μηχανισμός «missing alert» από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Οι αρχές είχαν κινητοποιηθεί για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη, ο οποίος αγνοείται από χθες ενώ για την εξαφάνισή του έχει εκδοθεί και Missing Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 21 Ιουνίου 2021 εξαφανίστηκε από την περιοχή Γλυκά Νερά, ο Σταύρος Δογιάκης, 53 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Σταύρου Δογιάκη στις 22 Ιουνίου 2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος του οικογενειακού του περιβάλλοντος, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Σταύρος Δογιάκης έχει ύψος 1.72μ., είναι 68 κιλά, έχει γκρίζα μαλλιά και καστανά μάτια. Έφυγε με το όχημά του, μάρκας Smart χρώματος ασημί, με πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας ΖΧΑ-8898».

Δείτε ακόμα:  Δήμος Πειραιά: Πέθανε ο 44χρονος επικοινωνιολόγος του Δήμου Πειραιά Βασίλης Τοκάκης

Newsroom | Pireas News