Θοδωρής Αθερίδης για Γιώργο Νταλάρα: «Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του»

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Θοδωρής Αθερίδης έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα» με αφορμή το πρόσφατο ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα προς τους δημοσιογράφους. Ο Θοδωρής Αθερίδης, που έχει φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Νταλάρα, τάχθηκε φανερά υπέρ του καλλιτέχνη υποστηρίζοντας ότι όσα είπε, τα είπε με αγάπη.
Αρχικά, ο Θοδωρής Αθερίδης είπε: «Ό,τι και να κάνει ο Γιώργος, είναι τέλειο. Ακόμα και αν διαφωνούσα με κάτι που έκανε, θα το ξαναέψαχνα, γιατί θα έλεγα ότι για να το κάνει ο Γιώργος, θα έχει δίκιο. Στην προκειμένη, δεν έκανε κανένα λάθος. Επειδή δε μιλάει ο Γιώργος, όταν μιλάει, μάλλον έχει δίκιο, γι’ αυτό θα το ξαναέψαχνα… Είπε, “μη δέχεστε να σας αντιμετωπίζουν σαν κοτόπουλα”. Μαζί τους ήταν, δεν ήταν κατά».
Στην συνέχεια, ο Θοδωρής Αθερίδης ανέφερε: «Ο Γιώργος δεν έχει ποτέ πρόβλημα με το πρόσωπο, έχει πρόβλημα με αυτό που κάνει κάποιος… Είναι παππούς ο Γιώργος Νταλάρας, μη κοιτάτε που είναι κούκλος και μοιάζει πολύ νέος, δικαιούται αυτός ο άνθρωπος να πει, “εσένα κοριτσάκι μου αν σε δει ο μπαμπάς σου, θα χαρεί;” δεν το είπε υποτιμητικά. Στην πραγματικότητα αυτό ήταν χάδι, σαν να μιλάει στα παιδιά του το έκανε. Απορώ γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα».
Τέλος, ο Θοδωρής Αθερίδης ολοκλήρωσε: «Αν ήμουν γυναίκα, θα ήμουν ερωτευμένη μαζί του. Είμαστε φίλοι. Τον έχω πρότυπο. Τον λατρεύω, όχι για το ταλέντο του γιατί αυτό του δόθηκε, αλλά γι’ αυτά που έχει κάνει μόνος του».
Δείτε το βίντεο:

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites