Τι απαντά το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται για το λουκέτο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Διατρανώνουμε την αγανάκτησή μας»
Βαριά «καμπάνα» που προβλέπει λουκέτο επτά ημερών και πρόστιμο 10.000 ευρώ επιβλήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης, μετά από έφοδο της οικονομικής αστυνομίας και της Ασφάλειας Αττικής που διαπίστωσαν παραβάσεις των μέτρων κατά της διασποράς του κορονοϊού.
Από την πλευρά του, το νυχτερινό κέντρο, διαμέσου του πληρεξούσιου δικηγόρου του Γεώργιου Κλεφτοδήμου, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία εκφράζει την αγανάκτησή του για «τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας», αλλά επισημαίνει πως θα «είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας»
Όπως επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση, κατά τον έλεγχο από το μεικτό κλιμάκιο των συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση «διεπιστώθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορονοϊού».
Παράλληλα τονίζεται πως στο κέντρο υποδέχθηκαν περί τους 1.000 πελάτες, οι οποίοι όλοι εισήλθαν μόνο αφού επέδειξαν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπευθύνους. Το κατάστημα αδυνατεί να εξηγήσει την ανεύρεση από τους αστυνομικούς «πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες».
Ακόμη γίνεται λόγος για «πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία».
Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:
«Προς αποφυγή παραπληροφόρησης και παρερμηνειών, κατόπιν του διενεργηθεντος την 02:45 της σήμερον ελέγχου στο ΥΤΟΝ από μεικτό κλιμάκιο συναρμόδιων υπηρεσιών, η επιχείρηση διεπιστωθη καθ’ όλα αρτίως λειτουργούσα, και ειδικώς τηρούσα κατά γράμμα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού.
Υποδεχθήκαμε περί τους χίλιους πελατες, εντός των ορίων κάλυψης σύμφωνα με την ωφέλιμη επιφάνεια του καταστήματος. Εις έκαστος αυτών εισήλθε στο κατάστημα μόνον κατόπιν επίδειξης πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νοσησης, καθένα εκ των οποίων σαρώθηκε από τους υπεύθυνους μας. Η διαδικασία αυτή τηρήθηκε ευλαβικώς, καθ’ όλη τη διάρκεια εισόδου πελατών.
Όλοι ανεξαιρέτως οι πελάτες μας παρέμεναν καθήμενοι καθ’ όλη τη διάρκεια της παράστασης. Αδυνατούμε να εξηγήσουμε την ανεύρεση υπό των Αστυνομικών οργάνων πέντε μόλις πελατών επί συνόλου χιλίων που ήταν δήθεν μη εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες. Πιθανή η εκ μέρους αυτών «παράκαμψη» της ανωτέρω αυστηρής διαδικασίας ελέγχου στην είσοδο μας, πιθανή ακόμα και η ερευνητική αστοχία. Αυτά θα αξιολογηθούν αρμοδίως.
Κατά τα λοιπά, διατρανώνουμε την αγανάκτησή μας για τις υπέρμετρες και πέραν των δυνάμεων και της δικαιοδοσίας μας υποχρεώσεις που μας επιφυλάσσει η Πολιτεία για τη λειτουργία μας.
Ανέκαθεν, ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε συνεπείς στο καθήκον μας, ακόμη και στο πιο επαχθές, για τη διαφύλαξη της υγείας όλων μας».

Δείτε ακόμα:  Στους πέντε οι νεκροί Έλληνες – Στην Ελευσίνα το C-130 με τους τραυματίες

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News