Τι πραγματικά συμβαίνει με την κατάσταση υγείας του Βασίλη Καρρά

MEDIA Music ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του»

Τον δικό του αγώνα κάνει ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας, όπως είχε αποκαλύψει πρόσφατα ο αδερφός του. Μάλιστα, τις τελευταίες ώρες είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο πληροφορίες ότι δεν βρίσκεται στη ζωή.

Κάτι τέτοιο διέψευσε το επίσημο fan page του τραγουδιστή στο Facebook, σημειώνοντας ότι «δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα».

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Τον τελευταίο καιρό ο αγαπημένος σε όλους μας Βασίλης Καρράς δίνει με μεγάλη αξιοπρέπεια τον δικό του αγώνα με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας το οποίο ουδέποτε έκρυψε ο ίδιος από τον κόσμο ούτε και εμείς που είμαστε η επίσημη φωνή του.
Τις τελευταίες ημέρες και στο βωμό του χρήματος, από διάφορα site του διαδικτύου διακινούνται μακάβριες ειδήσεις με αποκορύφωμα την τελευταία ώρα που κυκλοφορεί ότι ο Βασίλης Καρράς δε βρίσκεται πια στη ζωή.
Διαβεβαιώνουμε όλο τον κόσμο ότι τίποτα από αυτά που γράφονται δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα και οτιδήποτε αφορά την υγεία του θα το μαθαίνετε με πλήρη εντιμότητα από εμάς. Έχετε καταφέρει να καταρρακώσετε την οικογένεια του περισσότερο από ό,τι η ίδια η ασθένειά του. Σας θερμοπαρακαλούμε να σεβαστείτε τον αγώνα του επιτέλους».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Σώος εντοπίστηκε 82χρονος αλιέας ο οποίος αγνοούνταν στην Καβάλα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News