ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Τι υποστηρίζει η δικηγόρος της καταγγέλλουσας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της»
Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αναμένεται να βρεθεί σήμερα ενώπιον του δικαστηρίου, σχετικά με την υπόθεση για το revenge porn που τον κατήγγειλε πρώην σύντροφός του. Η Αντιγόνη Πρίλη, δικηγόρος της καταγγέλλουσας, μίλησε στις κάμερες των καναλιών, τονίζοντας πως δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα.
«Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει σήμερα. Με την εντολέα μου εμπιστευόμαστε τη δικαιοσύνη. Θερμή παράκληση, το έχω πει σε όλους σας, έχω αποστείλει δελτίο τύπου, σας παρακαλώ πάρα πολύ να μην καταγραφεί με κανέναν τρόπο.
Όπως βλέπετε, δεν είναι δίπλα μου και δεν θα τη δείτε δίπλα μου σε εξωτερικούς χώρους. Παρακαλώ θερμά, έχει κάνει έκκληση και η ίδια να μην καταγραφεί με κανέναν απολύτως τρόπο. Η πελάτισσά μου θέλει να καταδικαστεί για τις πράξεις τις οποίες ο κατηγορούμενος έχει κάνει σε βάρος της.
Η ψυχολογία της είναι πολύ δύσκολα, ειδικά σήμερα που η κοπέλα θα τον ξαναδεί, αν παραστεί αυτοπροσώπως. Δεν υπάρχει μετατροπή σε κακούργημα, επειδή από τον νόμο αυτό προβλεπόταν και στον προηγούμενο νόμο. Σήμερα είμαστε ενώπιον του πλημμελειοδικείου, από εκεί και πέρα το πλημμελειοδικείο θα κρίνει για όλα τα υπόλοιπα», είπε η δικηγόρος.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Είναι διαταραγμένη προσωπικότητα, δεν είναι ψυχικά άρρωστη»

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News