Το επεισόδιο με «βαριές» εκφράσεις στο οποίο ενεπλάκη η μητέρα σε καφετέρια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σε ποια επιτέθηκε λεκτικά
Σε νέο επεισόδιο σε καφετέρια της οδού Κιλκίς της Πάτρας, ενεπλάκη, το μεσημέρι του Σαββάτου, η μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν υπό μυστηριώδεις συνθήκες.
Το καφέ είναι «στέκι» της μητέρας της πρώην σχέσης του Μάνου κι εκεί βρισκόταν μαζί με την κουμπάρα της και φίλες της. Η ίδια περιέγραψε στο pelop.gr τι συνέβη:
«Πέρασε η Ρούλα, στην αρχή δεν την γνώρισα, με κοιτάζει και περνώντας δίπλα μου, φωνάζει δυνατά…«να δώσουμε στην π… 500 ευρώ άμα της λείπουν». Ξεροκαταπίνω, δεν δίνω σημασία γιατί ήμουν με την παρέα μου, αλλά μετά από μισή ώρα προσπαθώντας να φύγω και να μπω στο αυτοκίνητό μου, ξανά περνάει δίπλα μου και λέει…«μη σου γ… κα…». Πριν καν προλάβω να αντιδράσω είχε απομακρυνθεί. Οσοι ήσαν στην παρέα μου έρχονται μάρτυρες για να πιστοποιήσουν το συμβάν».
Το ως άνω επεισόδιο επιβεβαίωσε και η ίδια η Ρούλα, χθες το πρωί, χωρίς να γνωρίζει πως ήδη η καταγγελία είχε φθάσει στα γραφεία της εφημερίδας«Πελοπόννησος». Η ίδια είπε:
«Πριν δύο ημέρες, το Σάββατο, κατέβαινα τον δρόμο του σπιτιού μου για να παραλάβω ένα δέμα και περνώντας μπροστά από ένα καφενείο, καθόταν η μητέρα της κοπέλας. Την άκουσα να λέει “αυτή είναι”. Γυρνώντας προς το σπίτι λίγα λεπτά μετά, μάς είδε, γιατί ήμουν μαζί με την αδελφή μου, μπήκε στο αυτοκίνητο της εταιρείας της, μαζί με μια άλλη γυναίκα, μας ακολούθησαν μέχρι το στενό του σπιτιού μου. Βγήκαν από το αυτοκίνητο, μας πλησίασαν προσπαθώντας να μας προκαλέσουν.
“Αυτή είναι η καταραμένη”, είπε για μένα απευθυνόμενη στη φίλη της. Εγώ δεν αντέδρασα, ούτε η αδελφή μου και μπήκαμε στο σπίτι μας».

Δείτε ακόμα:  Απέκλεισε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο lockdown – «Θωρακισμένο και προετοιμασμένο το ΕΣΥ»

Newsroom | Pireas News