«Το καλύτερο είναι να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκάρει η μαρτυρία του δικηγόρου του Μιχάλη Δημητρακόπουλου για όσα φέρεται να είπε σε διάλειμμα της δίκης του για βιασμό και απόπειρες βιασμού
Στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος και μίλησε για πρώτη φορά για τη στιγμή, που όπως είπε, ο ηθοποιός κατέρρευσε στο δικαστήριο.
«Στη διακοπή της δίκης, όταν μείναμε μέσα στην αίθουσα μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, η Κική Μπακιρτζίδου, η Εύα Μπόμπολη, η Αθηνά Πολίτου, οι δυο συνεργάτιδές μου, ο Πέτρος Φιλιππίδης κατέρρευσε. Πρώτη φορά στη ζωή μας, μετά από τόσους μήνες ποινική διαδικασία, είδαμε έναν Πέτρο Φιλιππίδη, που δεν μπορούσε να αναπνεύσει, που είχε ταχυπαλμία και για πρώτη φορά -το λέω και συγκλονίζομαι που το λέω-, μας είπε: “Αισθάνομαι ότι το καλύτερο που έχω να κάνω είναι να πάω στο σπίτι μου και να σκοντάψω και να πέσω από το μπαλκόνι. Δεν με θέλουν ούτε ζωντανό”».
«Ήταν η πρώτη φορά που είδαμε μετά από τόσους μήνες τον Φιλιππίδη να μην μπορεί να αναπνεύσει από την κατάσταση που είχε έρθει και προσπαθήσαμε όλοι να τον συνεφέρουμε. Αυτό είναι μια στιγμή που ευτυχώς δεν το είδε ούτε το παιδί του ούτε η γυναίκα του. Το βιώσαμε όμως εμείς οι δικηγόροι. Πρώτη φορά. Τέτοια απογοήτευση, τέτοια συντριβή δεν είχε συμβεί, που έχουν περάσει τόσοι μήνες. Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι αθώος, δεν το πιστεύει απλά», είπε μεταξύ άλλων ο συνήγορος υπεράσπισης του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αυτοί είναι οι καλύτεροι γαμήλιοι προορισμοί της Ελλάδας – Ποια περιοχή βρίσκεται στην πρώτη θέση

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News