Το σατανικό σχέδιο της δολοφονίας του αφεντικού του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς εξιχνίασαν την υπόθεση οι αστυνομικοί
Οργανωμένο σχέδιο φαίνεται πως είχε ο 27χρονος Ρουμάνος, για την δολοφονία του αφεντικού του στην Κρήτη.
Μετά από μία ολονύκτια εξέταση, ο 27χρονος είπε στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ηρακλείου ότι το θύμα τον εκμεταλλευόταν αισχρά. Ισχυρίστηκε ότι ο 39χρονος τού χρωστούσε αρκετά χρήματα, τον χτυπούσε και γενικότερα τού συμπεριφερόταν βίαια και απαξιωτικά, ενώ φέρεται να τον εξανάγκαζε σε εξευτελιστικές καταστάσεις. Παρουσίασε δηλαδή το θύμα ως έναν άνθρωπο σκληρό και βίαιο που εκμεταλλευόταν στυγνά και εκείνον και άλλα πρόσωπα σε σχέση με αυτόν όπως αναφέρει το cretalive.gr.
Ο 27χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υπόθεση σαφέστατα μικρότερης ποινικής βαρύτητας, ζούσε σε ένα πρόχειρο κατάλυμα στην κτηνοτροφική μάντρα του 39χρονου, ακριβώς απέναντι από το σπίτι της οικογένειας, και είχε άμεση οπτική επαφή. Κατά συνέπεια, ήξερε τις κινήσεις του 39χρονου και τις συνήθειες του. Ήταν σε θέση να γνωρίζει ποιος ήταν στο σπίτι και ποιος απουσίαζε. Τον έβλεπε απέναντι τα βράδια και εκείνος έβραζε από μίσος. Προσπάθησε με πονηρό τρόπο να εκμεταλλευτεί, ανεπιτυχώς, την πρόσφατη σφοδρή αντιδικία του αφεντικού του με επιχειρηματία της περιοχής. Οι δύο άνδρες καυγάδισαν άσχημα, έγινε φασαρία, πριν τη δολοφονία.
Το βράδυ της Δευτέρας ο 39χρονος καθόταν, όπως κάθε βράδυ, στον καναπέ της βεράντας του. Η μικρή του κόρη, μόλις 7 ετών, μπαινόβγαινε στο σπίτι. Η σύζυγος του είχε φύγει δέκα λεπτά νωρίτερα για να πάει να αγοράσει κάποια πράγματα και να πάει και στο φαρμακείο.
Ο 27χρονος Ρουμάνος πλησίασε και τον εκτέλεσε με την κυνηγετική καραμπίνα. Με ταχύτατες κινήσεις πυροβόλησε δύο φορές προς την καλύβα του ώστε να μπορέσει να συνθέσει το σενάριο που πλάσαρε στις Αρχές. Παρουσίασε τον εαυτό του ως θύμα του δολοφόνου που γλίτωσε στο παρά ένα.
Ένα στοιχείο που φάνηκε περίεργο στους αστυνομικούς είναι ότι το θύμα αιφνιδιάστηκε. Αν το σημείο προσέγγιζε κάποιος ξένος, τα τρία σκυλιά που είχε για τα πρόβατα, θα είχαν «χαλάσει» τον κόσμο από τα γαυγίσματα. Τελικά ο 27χρονος, νωρίς της Τρίτης πλέον, βλέποντας ότι το σχέδιο του «κατέρρεε», αναγκάστηκε να προχωρήσει σε πλήρη ομολογία. Και είπε πολλά και διάφορα στους αστυνομικούς.
Ανάμεσα σε άλλα φέρεται να κατονόμασε και τον 30χρονο συμπατριώτη του ως το άτομο που του διέθεσε τη φονική κυνηγετική καραμπίνα. Ισχυρίζεται ότι έκρυψε την καραμπίνα πίσω στο χωράφι και αφού τον σκότωσε, την ξεφορτώθηκε σε ρέμα. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και ο φερόμενος συνεργός δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις με τον 39χρονο λόγω οικονομικών διαφορών.

Δείτε ακόμα:  Διασωληνωμένος ο θρυλικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Παναγιώτης Κελεσίδης

Newsroom | Pireas News