Το θύμα είχε ξυλοκοπηθεί από επενδυτές πριν λίγες μέρες – Πώς τα χρήματα έκαναν «φτερά» από την σύζυγό του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τι συνέβη με τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η αστυνομία για τη δολοφονία του 50χρονου
Συγκλονιστικά είναι τα νέα στοιχεία για την δολοφονία του 50χρονου στο Μοσχάτο κι ενώ η έρευνα για τον απαγχονισμένο άνδρα και τις συνθήκες θανάτου του βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί του 50χρονου στην Καλλιθέα, πήγαν άτομα που είχαν επενδύσει χρήματα σε αυτόν και τον ξυλοκόπησαν. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία.
Όλα φαίνεται πως έχουν γίνει τις τελευταίες 10 ημέρες, καθώς η σύζυγος του 50χρονου, με καταγωγή από την Αλβανία, είχε πρόσβαση στους τραπεζικούς του λογαριασμούς, σήκωσε χρήματα κι έφυγε στην Αλβανία. Έστι τα λεφτά που του είχαν δώσει για επένδυση έκαναν… φτερά.
Ο 50χρονος, φέρεται να ανέφερε σε κάποιους ότι «καταστραφήκαμε». Ακολούθησε το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του το περασμένο Σάββατο και έπειτα η τραγική κατάληξη όπου βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του.
Το χρονικό του εγκλήματος
Ενώπιον του εισαγγελέα η 47χρονη γυναίκα που συνελήφθη για τον θάνατο του 50χρονου λογιστή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο.
Η γυναίκα ομολόγησε ότι πήγε στο σπίτι του προκειμένου να συζητήσουν για οικονομικές διαφορές που είχαν, καθώς το θύμα της χρωστούσε χρήματα. Όπως είπε στους αστυνομικούς, ο 50χρονος είχε φτιάξει έναν αυτοσχέδιο βρόχο για να κρεμαστεί, κι εκείνη του τράβηξε την καρέκλα.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται βίντεο-ντοκουμέντο, στο οποίο σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται η 47χρονη, να περπατάει στη γειτονιά κοντά στο σπίτι του θύματος και να αναζητά τη διεύθυνσή του. Μάλιστα η γυναίκα φέρεται να ήταν μέσα στο σπίτι του νεκρού όταν έφτασαν εκεί οι αρχές.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθη 47χρονη ημεδαπή για την ανθρωποκτονία 50χρονου χθες στο Μοσχάτο
Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.
Ειδικότερα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού.
Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει.
Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Δείτε ακόμα:  Πυροβολισμοί στο κλειστό γήπεδο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη – Ένας τραυματίας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News