Τραυμάτισε με μαχαίρι την 37χρονη σύντροφό του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και επικίνδυνη σωματική βλάβη ο 28χρονος δράστης
Άλλο ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με θύμα γυναίκα σημειώθηκε σήμερα, αυτή τη φορά στις Σέρρες, όπου ένας 28χρονος επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι την 37χρονη σύντροφό του.
Συγκεκριμένα, ο 28χρονος τραυμάτισε στο χέρι με μαχαίρι συνολικού μήκους 22 εκατοστών το θύμα, μέσα στο σπίτι που διαμένουν, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα thestival.gr. Πληροφορίες αναφέρουν, ότι η 37χρονη δεν επιθυμούσε την μετάβασή της στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης. Η κατάσταση της υγείας της πάντως δεν εμπνέει ανησυχία.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας και περί όπλων, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθη 46χρονη για απάτες δεκάδων χιλιάδων ευρώ σε βάρος ηλικιωμένων

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News