Βγαίνει στο «σφυρί» το σπίτι του – Θα κατασχεθεί για 200.000, ενώ η αξία του είναι 2 εκατ. ευρώ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το μαγαζί στο Κολωνάκι μου το πήραν κοψοχρονιά. Στοίχιζε κανονικά 4 εκατ. και το πήραν λιγότερο από 1 εκατ.»
Σε δυσχερή κατάσταση είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «T-Live», καθώς τον ερχόμενο Οκτώβριο θα βγει στο σφυρί το σπίτι του στην Γλυφάδα, το οποίο αποτελεί και το τελευταίο του περιουσιακό στοιχείο.
Το σπίτι βρίσκεται πολύ κοντά στη θάλασσα και το ποσό οφειλής για το οποίο επεβλήθη η κατάσχεση είναι 200.000 ευρώ ενώ η τιμή πρώτης προσφοράς έχει καθοριστεί στα 2.261.000 ευρώ. Eίναι χτισμένο σε οικόπεδο περίπου ενός στρέμματος και η έκτασή του είναι πάνω από 500τμ. Αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και δυο ορόφους ενώ στον πίσω ακάλυπτο χώρο βρίσκεται μια τεράστια πισίνα.
Η ρεπόρτερ της εκπομπής, Πόπη Παπαδοπούλου βρέθηκε μαζί με τον επιχειρηματία στο σπίτι που σε λίγους μήνες κινδυνεύει να βγει σε πλειστηριασμό. Την περασμένη Παρασκευή, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος βρέθηκε στο αστυνομικό τμήμα καθώς συνελήφθη για μια οφειλή. Η σύλληψή του κράτησε μόλις μερικές ώρες αφού οι αρχές διαπίστωσαν ότι η οφειλή αυτή είχε τακτοποιηθεί.
«Δεν είμαι μπαταχτσής, δεν στην κατηγορία αυτών που με λαμογιές παίρνουν τα λεφτά από το κράτος, κάνουν μαϊμού εταιρείες και τα βγάζουν στο εξωτερικό… Το μαγαζί στο Κολωνάκι μου το πήραν κοψοχρονιά. Στοίχιζε κανονικά 4 εκατ. και το πήραν λιγότερο από 1 εκατ. Από αυτά, το 35% παίρνει η τράπεζα, το Δημόσιο, το υπόλοιπο πάει στα κοράκια… Το σπίτι μου το πουλάω πολλά χρόνια.
Το δικό μου επάγγελμα δεν υπάρχει, υπάρχουν κάποια μαγαζιά που θα καταστραφούν κι αυτά. Η δική μου δουλειά χάθηκε από το 2008-2010 που μπήκαμε στα μνημόνια… Προσπάθησα να πληρώσω τις υποχρεώσεις μου, τους συνεργάτες μου… Αυτά τα λεφτά που μου ζητάνε τώρα, είναι πανωτόκια. Αν είχα πάρει 1 εκατ. τα 800.000 τα έχω δώσει και χρωστάω τα τριπλάσια από αυτά που πήρα…» ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.
«Εγώ θέλω να πουλήσω αυτό το σπίτι, δε θέλω να βγάλω δραχμή, θέλω να ξεχρεωθώ… Δουλεύω από 12 χρονών παιδάκι, έφτιαξα ένα σπίτι, πήρα και δυο σπίτια για τα παιδιά μου στην Αγγλία, τα πούλησα κι αυτά… Δεν έχω κανένα εισόδημα, ούτε σύνταξη δεν έχω βγάλει. Δεν ήρθα όμως για να κλαφτώ» πρόσθεσε ο επιχειρηματίας.

Δείτε ακόμα:  Η πορεία της κεταμίνης καταγράφεται από το φαρμακείο του νοσοκομείου

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News