Βίκυ Κάβουρα: "Θέλω ο άντρας να με κυνηγήσει πάρα πολύ"

Βίκυ Κάβουρα: “Θέλω ο άντρας να με κυνηγήσει πάρα πολύ”

MEDIA NEWS

«Σε όσες λίγες σχέσεις έχω κάνει κάτι δεν πήγαινε καλά»

Πολύ ειλικρινής αποδείχθηκε ο Βίκυ Κάβουρα, η οποία μίλησε για την προσωπική της ζωή, όντας καλεσμένη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η γνωστή ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για το DWTS που δεν πέρασε καλά, αλλά και για τον Παντελή Καναράκη με τον οποίο δεν έχει καμία επαφή.

«Χάλια», απάντησε αμέσως στην ερώτηση πως είναι η προσωπική της ζωής και επανέλαβε η Κάβουρα: «Με μια λέξη χάλια». Εξήγησε ότι δεν έχει κάποια σχέση τώρα και πώς με τον κορονοϊό όλα έχουν γίνει πιο απότομα, ενώ η ίδια είναι πιο ρομαντική: «Θέλω ο άντρας να με κυνηγήσει πάρα πολύ. Αν δεν κυνηγάνε οι άντρες σταματάει να ενδιαφέρεται και η γυναίκα. Εγώ προσωπικά».

Αναφερόμενη σε προηγούμενες σχέσεις της επισήμανε: «Σε όσες λίγες σχέσεις έχω κάνει κάτι δεν πήγαινε καλά».

Για αυτή την περίοδο η Κάβουρα εξήγησε: «Τα Χριστούγεννα φέτος για μένα είναι… τρομερά, νομίζω όμως ότι έχουμε μπει στην αρχή του τέλους. Αυτό που με τρομάζει πιο πολύ είναι ότι θα περάσω τη γιορτή μου μόνη μου. Σε όλη μου τη ζωή σχεδίαζα για να μου φύγουν τα νεύρα. Και τις περισσότερες φορές σχεδίαζα εσώρουχα, μαγιό. Έτσι αποφάσισα πέρυσι που βρέθηκα χωρίς δουλειά να ξεκινήσω τη δική μου σειρά.

Μου έχει συμβεί να δυσκολεύομαι να πληρώσω το ενοίκιο. Οι ηθοποιοί τα βγάζουν πολύ δύσκολα πέρα αν δεν κάνουν δύο και τρεις δουλειές. Δεν πέρασα πολύ καλά στο DWTS. Υπήρχαν άνθρωποι εκεί που δεν με συμπαθούσαν πολύ εκείνη την περίοδο και μου το έβγαλαν ξινό».

Δείτε ακόμα:  Καταγγέλλει επιχείρηση τρομοκράτησης των μαρτύρων στην υπόθεση Λιγνάδη

Για την αποχώρησή της από την παράσταση του Παντελή Καναράκη, η Βίκυ Κάβουρα είπε: «Με τον Παντελή Καναράκη δεν μιλάμε, φαντάζομαι ότι κάποια στιγμή στο μακρινό μέλλον θα συζητηθεί αυτό που έγινε. Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμη να του μιλήσω».

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites