«Βολές» από την Κλέλια Ρένεση σε ΗΠΑ, Πούτιν και Ευρώπη για τον πόλεμο στην Ουκρανία

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ηθοποιός θεωρεί ότι όλα είναι κατευθυνόμενα για την εξάρτηση των λαών
Τα… χώνει σε όλους τους μεγάλους η Κλέλια Ρένεση με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» εξέφρασε την προσωπική της θέση δημοσιεύοντας μια μαρκοσκελή ανάρτηση και μια εικόνα αεροσκάφους που τυλίγεται στις φλόγες και στην ουσία ρίχνει τις βολές της σε ΗΠΑ, Πούτιν, αλλά Ευρώπη. Θεωρεί ότι όλα είναι κατευθυνόμενα για την εξάρτηση των λαών.
«Τόσα χρόνια με μανία μας εκπαίδευσαν να εξαρτόμαστε από τους άλλους. Να αγοράζουμε λεμόνια από την Ισπανία, κατακρεουργώντας τις ντόπιες παραγωγές και πόσα άλλα αγαθά. Να αγοράζουμε το τάδε χημικό φυτοφάρμακο που δηλητηριάζει το χώμα και για να ξαναφυτέψεις το χρειάζεσαι εκ νέου. Να εξαρτώμαστε ενεργειακά σαν χώρα από άλλα κράτη εν έτη 2022. Μια χώρα με άπειρα χιλιόμετρα ακτογραμμή (ενεργειακοί κυματοθραύστες) και άπειρο ήλιο (ηλιακή ενέργεια). Ο μόνος δρόμος προς την ελευθερία είναι η αυτονομία. Ο μόνος δρόμος για να μην συμμετέχεις στο έγκλημα είναι η αυτονομία» σημείωσε χαρακτηρισατικά η Κλέλια Ρένεση.
«Και που λέει και ένας φίλος. «Μας οδήγησαν σαν χώρες και καταναλωτές να εξαρτόμαστε ενεργειακά από μια στρόφιγγα… ότι καλύτερο για αυτούς που την ελέγχουν. Με ένα κουμπί σε 1 λεπτό πετυχαίνουν παγκόσμιο πληθωρισμό… άρα κατάσχουν περιουσίες. Οι ΗΠΑ έχουν τεράστια αποθέματα από το άδειασμα της Αραβίας… θα μπορούσε να συγκρατήσει τις τιμές κι ένα παιδάκι… Αλλά το κόλπο γκροσο είναι το κέρδος που αποκομίζουν προσχηματικά… Κι αν γνώριζαν τον Πούτιν γιατί εξαρτηθήκαν από αυτόν με δίκτυα αγωγών; Όλα στο σχέδιο τπτ τυχαίο τίποτα μη ελεγχόμενο»…καλή τσικνοπέμπτη» πρόσθεσε η ηθοποιός στην ανάρτηση της.

Δείτε ακόμα:  Δικάζεται ο ιερέας που λειτουργούσε στη διάρκεια της καραντίνας

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News