ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

ΒΡΑΒΕΙΟ ''ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ'' 2020- Νέα σημαντική διάκριση για τον χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη

ΒΡΑΒΕΙΟ ”ΑΕΤΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ” 2020- Νέα σημαντική διάκριση για τον χειρουργό Σταύρο Τσιριγωτάκη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑ

Νέα σημαντική επιτυχία για τον διακεκριμένο Πειραιώτη χειρουργό του θυρεοειδή, κ. Σταύρο Τσιριγωτάκη που του απονεμήθηκε  για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το ξεχωριστό βραβείο της εταιρείας “ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ” για τον άριστο επαγγελματισμό που τον διακρίνει και για την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχει στους ασθενείς του.

Με αφορμή αυτή την βράβευση, ο Χειρουργός Θυρεοειδούς Σταύρος Τσιριγωτάκης δήλωσε:

“Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τις προσπάθειες των συνεργατών μου για την επίτευξη του άριστου αποτελέσματος, αλλά και για την αναβάθμιση της εμπειρίας των ασθενών μας ώστε να κάνουμε την διαφορά με την φροντίδα μας προς εκείνους.

Είμαι εξαιρετικά περήφανος που αποσπάσαμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αυτό το βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ασθενείς μας για την εμπιστοσύνη τους αλλά και για την κριτική τους. Φυσικά ευχαριστώ τους συνεργάτες μου που ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις απαιτήσεις της ιατρικής αλλά και στις προκλήσεις των καιρών. Αυτή η διάκριση είναι αφιερωμένη σε όλους όσους χειρουργήσαμε αλλά και στους συνεργάτες μου, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά απέδειξαν την αφοσίωσή τους στους ασθενείς μας, παρέχοντάς τους υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της περιπέτειας της υγείας τους.

Η σημαντική αυτή διάκριση για εμάς, είναι αποτέλεσμα τόσο της κατάρτισης μας όσο και της προσήλωσής μας στον ‘’άνθρωπο’’.

Η προσπάθειά μας για περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών μας προς τον ασθενή συνάνθρωπο, θα συνεχιστεί με την ίδια αφοσίωση.”

Με εκτίμηση,
Σταύρος Τσιριγωτάκης

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΨΗΛΟΥ ΚΥΡΟΥΣ ΒΡΑΒΕΙΟ “ΑΕΤΟΙ ΥΓΕΙΑΣ” – ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΚΡΙΘΕΝΤΕΣ

Το βραβείο αυτό δημιουργήθηκε για να διακρίνει τα καλύτερα Ιατρεία/Κέντρα από το μέσο όρο. Οι ηγέτες των κλάδων τους που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και την αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των ασθενών τους.

Δείτε ακόμα:  Η ''καρδιά'' του θυρεοειδούς, το Σάββατο 19 Μαρτίου, χτυπάει στο Ιασώ!!!

Σε αντίθεση με μερικά βραβεία, το βραβείο της υγείας έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.

Το πρόγραμμα ‘’Αετοί ‘’ είναι μια μοναδική κατάταξη στην οποία περιλαμβάνονται τα Ιατρεία/Κέντρα, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων ασθενών. Είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από αυτό το πρόγραμμα και μια μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί χωριστά το κάθε Ιατρείο/Κέντρο.

Η κατάταξη ‘’ Αετοί της Υγείας‘’ δημιουργήθηκε για να επιλέξει τα πιο αγαπητά Ιατρεία/Κέντρα. Τα βραβευμένα Ιατρεία/Κέντρα είναι κορυφαία στον κλάδο της υγείας, εστιάζοντας ενεργά στην ανάπτυξη και βελτίωση των παροχών τους, το οποίο μεταφράζεται στην ποιότητα των υπηρεσιών και στην ικανοποίηση των ασθενών.

Σε αντίθεση με τα προγράμματα όπου η πληρωμή είναι απαίτηση συμμετοχής – το πρόγραμμα ‘’Αετοί ‘’ έχει σαφή κριτήρια που μπορούν να τα δουν όλοι. Τα καλύτερα Ιατρεία/Κέντρα ανά περιοχή επιλέγονται με βάση τις αξιολογήσεις ασθενών που δημοσιεύονται στο Διαδίκτυο. Χάρη στη χρήση της τεχνολογίας μικροδεδομένων, βρίσκουμε έναν τεράστιο αριθμό αξιολογήσεων που λαμβάνουμε υπόψη στο πρόγραμμά μας. Αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοιες τεχνολογίες χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, από τεχνολογικούς κολοσσούς όπως Google και Facebook. Οι βαθμολογίες ανάγονται σε κλίμακα 10 βαθμών. Το επόμενο βήμα είναι ότι προσθέτουμε τις βαθμολογίες από όλες τις ιστοσελίδες που το σύστημα μας βρήκε αριθμητικές αξιολογήσεις. Για χάρη της αξιοπιστίας της κατάταξης, αναπτύχθηκε επίσης ένας αποκλειστικός αλγόριθμος για την αξιοπιστία των αξιολογήσεων, ανάλογα με τον αριθμό που συλλέχθηκαν.

TA ΚΡΙΤΗΡΙΑ EINAI ΣΑΦΗ

Αναζητούμε και συγκεντρώνουμε τα ποσοστά από τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και τις επαγγελματικές ιστοσελίδες που περιέχουν αξιολογήσεις ασθενών.

Δείτε ακόμα:  Σταύρος Τσιριγωτάκης: Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του θυρεοειδούς

Για να είναι ένα Ιατρείο/Κέντρο μέλος της αξιολόγησης, η μέση βαθμολογία του, θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8/10 βαθμοί.

Από τις συλλεγόμενες αξιολογήσεις, υπολογίζεται ένας σταθμισμένος μέσος όρος. Η μέγιστη τελική βαθμολογία είναι 10 βαθμοί.

Η δημιουργία της κατάταξης ‘’Αετοί’’ βασίζεται αποκλειστικά στις δημόσιες αναρτήσεις αριθμητικών αξιολογήσεων , όπως google business , Facebook, κ.τ.λ. Εν συνεχεία, υπολογίζεται ένας γενικός μέσος όρος για το κάθε Ιατρείο/Κέντρο, βάσει αυτών των αξιολογήσεων.

Κάθε Ιατρείο/Κέντρο ανά πάσα στιγμή μπορεί να ζητήσει από τον διοργανωτή να ελέγξει αν περιλαμβάνεται στον κατάλογο κατάταξης. Το Ιατρείο/Κέντρο θα λάβει πληροφορίες σχετικά με τον τελικό του βαθμό και τον πιθανό λόγο μη καταχώρησης στην κατάταξη.

Εάν το Ιατρείο/Κέντρο δεν περιλαμβάνεται, ανεξάρτητα από τον λόγο, στον κατάλογο πηγών των εταιρειών, το εν λόγω Ιατρείο έχει το δικαίωμα να υποβληθεί στη διαδικασία επαλήθευσης.

Τα Ιατρεία/Κέντρα που έχουν περάσει αρνητικά τη διαδικασία επαλήθευσης και δεν έχουν κερδίσει την κατάταξη, μπορούν να ζητήσουν από τον διοργανωτή να παράσχει πληροφορίες σχετικά με το λόγο αυτό.

Ο τρόπος υπολογισμού της αξιολόγησης δημοσιεύεται από τον διοργανωτή στην ιστοσελίδα του διοργανωτή στο κεφάλαιο της κατάταξης.

Οι πηγές, που περιλαμβάνονται στον τελικό υπολογισμό της βαθμολογίας, δημοσιεύονται στον ιστότοπο κατάταξης για όλους τους διακριθέντες που είναι διαθέσιμες μετά από κλικ στο όνομα του νικητή.

Η απόκτηση της διάκρισης από το Ιατρείο/Κέντρο, είναι δυνατή αφού λάβει τελική βαθμολογία μεγαλύτερη ή ίση με 8/10 βαθμούς, καθώς και επαρκές σύνολο αξιολογήσεων, αναλόγως την ειδικότητα, έχει βαρύτητα ο συνολικός αριθμός των αξιολογήσεων, που πρέπει να ξεπερνάει τις 40 ή 80 (αναλόγως με την ειδικότητα).

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News