Ζώδια Σαββατοκύριακου 6-7 Μαρτίου 2021: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ζώδια Σαββατοκύριακου 6-7 Μαρτίου 2021: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Ζώδια Σαββατοκύριακου 6-7 Μαρτίου 2021: Το καλό κλίμα στους Ουρανούς συνεχίζεται και το τριήμερο αυτό, δίνοντας μας μια ανάσα, και εξυπηρετώντας με μεγαλύτερη ευκολία τα όποια σχέδια μπορεί να έχουμε για τις μέρες αυτές και όχι μόνο.

O Ερμής σε σύνοδο με Δία: Ολοκλήρωση σχεδίων, αισιοδοξία και καλή διάθεση.

Ο Ερμής συναντά τον Δία για μια ακόμα φορά στην ζωδιακή περιοχή του Υδροχόου. Να θυμίσουμε πως αυτοί οι δύο πλανήτες συναντήθηκαν ξανά στις 12 Ιανουαρίου 2021.

Η συνάντησή τους ορίζει έναν νέο κύκλο σε θέματα που μπορεί να ξεκίνησαν τότε, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν. Ωστόσο, έρχονται στο προσκήνιο και νέα δεδομένα, που σε πολλές περιπτώσεις αλλάζουν την ροή των γεγονότων.

Αρχικά αυτοί οι δύο πλανήτες δημιουργούν μια καλύτερη διάθεση στο κλίμα της καθημερινότητας, που μετά από πολύ καιρό επιστρέφει σε μια πιο ήπια κατάσταση ή ίσως και πιο αισιόδοξη.

Το μυαλό λειτουργεί καλύτερα, έτσι που μπορούμε να αντιλαμβανόμαστε με μια μεγαλύτερη καθαρότητα όλα όσα διαδραματίζονται γύρω μας.

Προάγονται συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις που μπορεί να αφορούν επιχειρηματικά σχέδια, και που ενδεχομένως ξεκίνησαν την περίοδο του Γενάρη, ωστόσο τώρα είναι η ώρα να ολοκληρωθούν.

Θέματα που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα εξελίσσονται με μια μεγαλύτερη ευκολία και σε πολλές περιπτώσεις επιλύονται!

Οι μέρες είναι κατάλληλες και για την υπογραφή συμβολαίων, μια και είναι η κατάλληλη εποχή για την οριστικοποίηση των όποιων εγχειρημάτων έχουμε σε εξέλιξη.

Και γενικά τις μέρες αυτές μπορεί να γίνουμε αποδέκτες καλών ειδήσεων ή πληροφοριών.

Ωστόσο, επειδή όλο αυτό το ευοίωνο κλίμα σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μας παρασύρει, καλό θα είναι να είμαστε προσεκτικοί σε αυτά που λέμε, αλλά και στις δεσμεύσεις που αναλαμβάνουμε, μια και είναι εύκολο να πούμε πράγματα που δεν μπορούμε να στηρίξουμε ή να είμαστε απρόσεκτοι στις υποθέσεις μας με αποτέλεσμα να κάνουμε λάθη!

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2023

Από την σύνοδο Ερμή Δία ευνοούνται οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου ή και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στις ιδέες που σας εμπνέουν τις μέρες αυτές. Ίσως κάποια από αυτές να σας δώσει λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί.

Δείτε τις αναλυτικές προβλέψεις στο παρακάτω video

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News