Βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο 55χρονος βρέθηκε μέσα στο χωράφι του στο χωριό Λαμπέτι
Απανθρακωμένος μέσα στο αυτοκίνητό του σε αγροτική περιοχή μέσα στο χωράφι του βρέθηκε ένας 55χρονος στο Λαμπέτι Ηλείας.
Ο άτυχος άνδρας τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το βράδυ της Παρασκευής, βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην θέση του συνοδηγού του καμένου αυτοκινήτου του, από συγγενείς στην περιοχή «Γαλάνενα» του Λαμπετίου. Η άσχημη ψυχολογική κατάσταση που βίωνε το τελευταίο διάστημα μαζί με το βάρος της διευθέτησης οικονομικών προβλημάτων που είχαν προκύψει, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η ιστοσελίδα patrisnews.gr, φαίνεται πως συνέβαλλαν καθοριστικά στο να οδηγηθεί στο θάνατο με αυτόν τον τραγικό τρόπο…
Το γεγονός ότι δεν είχε δώσει σημεία ζωής το απόγευμα της Παρασκευής και χθες το πρωί κινητοποιήσαν τους συγγενείς, που άρχισαν να τον αναζητούν. Οι δικοί του άρχισαν να ανησυχούν, όταν την Παρασκευή το βράδυ δεν πήγε στην αδελφή του, όπως συνήθιζε να κάνει, προκειμένου να πάρει ένα πιάτο φαγητό. Όσο οι ώρες περνούσαν και δεν έδινε σημεία ζωής, τόσο η ανησυχία των δικών του ανθρώπων μεγάλωνε.
Το πρώτο φως της ημέρας βρήκε τους συγγενείς να αντιλαμβάνονται, ότι κάτι κακό είχε συμβεί, αφού εκτός όλων των άλλων δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν βρισκόταν και στο σπίτι του. Αμέσως ξεκίνησαν τις έρευνες, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη του. Αφού διαπίστωσαν, ότι δεν βρισκόταν στο σπίτι του, κατευθύνθηκαν στο χωράφι του που βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων. Εκεί είδαν το αυτοκίνητό του καμένο και στην θέση του συνοδηγού τον 55χρονο απανθρακωμένο, ενώ δίπλα του βρέθηκε και ένα δίκαννο.
Ακολούθως ενημέρωσαν την Αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο μαζί με τον ιατροδικαστή κ. Γκότση, που έφθασε λίγο αργότερα, προκειμένου να δουν αν υπήρχαν στοιχεία που να έριχναν φως στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα στοιχεία που είχε συλλέξει η αστυνομία, δεν προκύπτει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός στη Χίο

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News