Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 έως 11/7/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 έως 11/7/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 5 ως 11 Ιουλίου 2021.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 5 ως 11/7/2021

Η εβδομάδα αυτή θα έχει και ευκολίες και δυσκολίες στην καθημερινότητά μας. Δευτέρα 5 και Τρίτη 6 Ιουλίου θα παρουσιαστούν έκτακτες ευκαιρίες στον οικονομικό τομέα και θα μπορέσουμε να τις εντοπίσουμε αν στρέψουμε την προσοχή μας σε αυτά τα ζητήματα και δεν αφήσουμε την αφηρημάδα και το μπέρδεμα που θα επικρατεί παράλληλα Δευτέρα 5 με Τετάρτη 7 Ιουλίου, να μας θολώσουν το τοπίο. Για τους ίδιους λόγους χρειάζεται να προσέχουμε καθώς οδηγούμε, καθώς κινούμαστε εν γένει, στον τρόπο που επικοινωνούμε και στις οικονομικές μας συναλλαγές παντός είδους.

Δείτε ακόμα:  Κώστας Λεφάκης: Τα ζώδια της εβδομάδας για 6 Ιουνίου έως 12 Ιουνίου 2022

Τρίτη με Τετάρτη θα υπάρξει ένταση στις αισθηματικές μας σχέσεις ή στον οικονομικό τομέα μεταξύ συνεργατών. Αν προκύψει διακοπή της όποιας συνεργασίας είναι καλύτερα να το αποδεχθούμε, αρκεί να μην το έχουμε προκαλέσει! Ας δεχθούμε ότι στην περίπτωση των συγκεκριμένων αστρολογικών συγκυριών ισχύει το ρητό: κάθε εμπόδιο για καλό!

Πέμπτη 8 με Παρασκευή 9 Ιουλίου ενδέχεται να προκύψει μία ξαφνική ευκαιρία για φλερτ με καλές προοπτικές για σοβαρή σχέση ή μία ξαφνική ευκαιρία στα οικονομικά, την οποία όμως, υπάρχει κίνδυνος να διαχειριστούμε με επιπολαιότητα. Από το Σάββατο 10 Ιουλίου ξεκινά μία περίοδος η οποία θα διαρκέσει έως τις αρχές Αυγούστου και η οποία θα μας δώσει τη δυνατότητα να απαλλαγούμε από άγχη και να διευθετήσουμε οικογενειακά θέματα!

Ας δούμε τώρα στο βίντεο πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.

Πηγή: myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News