Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 ως 11/4/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 ως 11/4/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 ως 11/4/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 5 ως 11 Απριλίου 2021.

Μια εβδομάδα με ποικιλία από γεγονότα μερικά εκ των οποίων πρέπει να εξετάσουμε και άλλα πρέπει να αξιοποιήσουμε προς εκμετάλλευση. Έχουμε μπει σε μια φάση εξελίξεων και κάθε μέρα ξεδιπλώνονται πράγματα της νέας πραγματικότητας όπως αυτή έχει διαμορφωθεί. Ακόμα και ο ιός να εξαφανιστεί, τα δεδομένα της πραγματικότητας έχουν αλλάξει και απαιτείται προσαρμογή και τροποποίηση των στόχων και των διαδρομών μας σε επίπεδο ζωής, προκειμένου να μπορέσουμε να επιβιώσουμε και να έχουμε μια ανοδική πορεία στα νέα δεδομένα.

Παρακολουθήστε στην εισαγωγή του βίντεο τις συμβουλές του Δασκάλου της Αστρολογίας για να δείτε πως μπορείτε να αξιοποιήσετε τους νέους δρόμους που ανοίγονται μπροστά μας. Ας δούμε τώρα πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 5 ως 11/4/2021

Πηγή: myastro.gr

 

Δείτε ακόμα:  Ζώδια προβλέψεις: Σύνοδος Δία-Κρόνου στις 0°29' Υδροχόου από τον Γιώργο Πανόπουλο

Newsroom | Pireas News