Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7 ως 13 Ιουνίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 7 ως 13 Ιουνίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 7 ως 13 Ιουνίου 2021.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 7 ως 13/6/2021

Αυτός ο μήνας εμφανίζει μια ατμόσφαιρα θολή και ρευστή, δηλαδή φαίνεται κάτι στον ορίζονται, αλλά αυτό το κάτι δεν δείχνει να πηγαίνει προς τα εκεί που δείχνει. Και αυτό συμβαίνει γενικά σε όλους τους τομείς. Θα διακινηθούν πολλά ψέματα είτε εσκεμμένα είτε άθελα επειδή οι άλλοι έχουν λανθασμένες πληροφορίες ή ακόμα και επειδή δεν αντιλαμβανόμαστε σωστά αυτά που θέλουν να μας πουν οι άλλοι. Αυτό ενδέχεται να δημιουργήσει ένα κονφούζιο, μία σύγχυση και θα πρέπει να είμαστε λίγο υπομονετικοί.

Ωστόσο, ακόμα και εάν κάνουμε και, το καλό αυτών των εξελίξεων είναι ότι αυτά μπορούν να διορθωθούν! Ας κρατάμε λοιπόν μικρό καλάθι σε θέματα σημαντικών υποσχέσεων που θα λάβουμε αυτή την περίοδο. Χρειάζεται επίσης μεγάλη προσοχή σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων και καθημερινότητας.

Όμως υπάρχουν και τα ευχάριστα νέα! Αυτή την εβδομάδα υπάρχει μια νέα ευκαιρία που έρχεται και αυτή αν την αρπάξουμε και την αξιοποιήσουμε, αφού φιλτράρουμε αυτά που μας λένε, θα είναι μια μόνιμη λύση που θα μας φέρει μεγάλη ικανοποίηση.

Το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Ιουνίου κλείνει με πολύ αισιόδοξο τρόπο! Από το πουθενά θα προκύψουν ευκαιρίες για επαφές και συναντήσεις με υπόβαθρο για βελτίωση σχέσης ή για δημιουργία νέας σχέσης ή να προκύψει οικονομική συνεργασία.

Από την Παρασκευή 11 Ιουνίου μέχρι και το τέλος Ιουλίου υπάρχει μια διάθεση για παιχνίδι και δημιουργία, ενώ παράλληλα ευνοείται ο καλλιτεχνικός τομέας. Το μόνο που πρέπει να προσέξουμε λοιπόν αυτή την περίοδο είναι ένα στρες που έχουμε γιατί η ζωή έτσι είναι… Υπάρχει πάντα μια πηγή στρες στη μία πλευρά, πάντα θα κυκλοφορούν κάποια ψέματα και πάντα θα υπάρχει μια ευκαιρία. Εμείς πρέπει λοιπόν αν προσπαθήσουμε να μειώσουμε το άγχος μας, να φιλτράρουμε αυτά που μας λένε οι άλλοι και να ασχοληθούμε μόνο με την ευκαιρία, τα πράγματα θα κυλίσουν προς το καλύτερο για εμάς!

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις από 15 ως 21 Νοεμβρίου από τον Χρίστο Ντούβλη

Ας δούμε τώρα στο βίντεο πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.

Πηγή: myastro.gr

Newsroom | Pireas News