Ζώδια και απληστία: Αυτοί είναι οι 5 παρτάκηδες του ζωδιακού κύκλου

Ζώδια και απληστία: Αυτοί είναι οι 5 παρτάκηδες του ζωδιακού κύκλου

NEWS ΖΩΔΙΑ

Η απληστία είναι ένας εθισμός όπως όλοι οι υπόλοιποι. Το να ανήκεις σε ένα από τα άπληστα ζώδια, δεν σημαίνει απλά ότι θέλεις περισσότερα. Σημαίνει ότι δεν σε νοιάζουν οι άλλοι γύρω σου, δεν σε νοιάζει το αύριο. Σε νοιάζει μόνο το δικό σου τώρα.

Οι άπληστοι τείνουν να είναι εγωκεντρικοί και συχνά δεν λαμβάνουν υπόψη τον τρόπο με τον οποίο οι πράξεις τους θα επηρεάσουν τους άλλους. Θέλουν αυτό που λαχταρούν και μάλιστα τώρα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μια έντονη ή υπερβολική επιθυμία για κάτι – πολλές φορές, για παράδειγμα, για το φαγητό. Οι άπληστοι θέλουν περισσότερα από το δικό τους μερίδιο και δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με ένα μικρό κομμάτι. Θέλουν να έχουν κάτι που είναι καλύτερο από αυτό που έχει ο γείτονας και όταν το αποκτήσουν, εξακολουθούν να θέλουν περισσότερα.

Ας δούμε ποια είναι τα πέντε πιο άπληστα ζώδια

1. Κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

Οι Κριοί είναι πολύ καλοί στα παζάρια, κι αυτό επειδή θέλουν να πάρουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ξοδεύοντας όσο το δυνατόν λιγότερα. Λατρεύουν τα δωρεάν δείγματα και είναι πρώτοι στην γραμμή για οτιδήποτε δίνετε δωρεάν.

Γιατί να παραγγείλετε δείπνο όταν υπάρχουν δωρεάν ορεκτικά στο μπαρ; Εάν είναι ένα ανά πελάτη, ο Κριός θα προσπαθήσει να κλείσει μια καλή συμφωνία. Πάντως, δεν ενθουσιάζονται και τόσο με την ιδέα να κερδίσουν κάτι δωρεάν. Προτιμούν να τους δοθεί έτσι απλά, παρά να παλέψουν για να το αποκτήσουν.

2.Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Οι Αιγόκεροι είναι σαν τους CEO μιας επιχείρησης που δίνουν στον εαυτό τους ένα γενναιόδωρο μπόνους αλλά στη συνέχεια λένε στους υπαλλήλους τους ότι ήταν ένα κακό έτος για την επιχείρηση. Δεν είναι πως οι Αιγόκεροι είναι τρομακτικά εγωιστές – δεν είναι, πιστεύουν απλώς ότι πρέπει να ανταμειφθούν για τη σκληρή δουλειά που έκαναν.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια προβλέψεις: Σύνοδος Δία-Κρόνου στις 0°29' Υδροχόου από τον Γιώργο Πανόπουλο

Κι ενώ μπορεί να παίρνουν ικανοποίηση αν η δουλειά τους ήταν καλή, παίρνουν ακόμη μεγαλύτερη ικανοποίηση από το να μπορούν να έχουν ένα μεγάλο τραπεζικό λογαριασμό και οικονομική ασφάλεια.

3. Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

Τα Λιοντάρια είναι πολύ έξυπνα και θέλουν να επιδεικνύουν την εξυπνάδα τους. Ψάχνουν πάντα για κενά ή έξυπνους τρόπους για να φανούν πιο έξυπνοι από τους άλλους. Οι Λέοντες δεν σκέφτονται τι μπορεί να συμβεί αν οι πράξεις τους είναι επιζήμιες για τον τραπεζικό λογαριασμό κάποιου άλλου.

Μπορεί να παραμένουν εντός των ορίων του νόμου, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να έχουν τραπεζικούς λογαριασμούς στα νησιά Κέιμαν, αν πρόκειται να γλυτώσουν ένα μέρος των φόρων. Οι Λέοντες λατρεύουν επίσης να αγοράζουν πράγματα και όσο μεγαλύτερα και πιο λαμπερά είναι, τόσο το καλύτερο.

4. Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Ο Ταύρος έχει μια όρεξη για τη ζωή και μερικές φορές η όρεξη αφορά και στο φαγητό. Θέλουν να δοκιμάσουν και να βιώσουν τα πάντα και θα προτιμήσουν αν κάποιος άλλος πληρώσει το λογαριασμό. Μπορεί να είναι ευχάριστη παρέα σε ένα δείπνο, αλλά θα χαρούν ακόμη περισσότερο αν πληρώσετε εσείς το λογαριασμό.

Λατρεύουν το φαγητό και μπορεί να γίνουν πολύ άπληστοι όταν πρόκειται για οικονομικά μενού γευσιγνωσίας και υπέροχα γεύματα.

5. Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

Ο Σκορπιός είναι άπληστος όσον αφορά στην προσοχή. Δεν τους αρέσει όταν οι σύντροφοί τους φλερτάρουν ή μιλούν με κάποιον άλλον εκτός από αυτούς. Οι Σκορπιοί είναι υπερβολικά ζηλιάρηδες και αυτή η ζήλια μπορεί να τροφοδοτήσει την απληστία τους. Ναι, μπορεί να γίνουν εμμονικοί όσον αφορά στο αγαπημένο τους πρόσωπο.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Όταν ένας Σκορπιός αισθάνεται ότι δεν παίρνει ότι χρειάζεται, θα πάρει τον έλεγχο της κατάστασης. Μπορούν να γίνουν χειριστικοί όταν πρόκειται να ικανοποιήσουν τις δικές τους ανάγκες και δεν σκέφτονται και πολύ τους άλλους εκείνη τη στιγμή.

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News