Το συγκινητικό μήνυμα του πατέρα του 40 μέρες μετά τη δολοφονία του

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη»
Ένα συγκινητικό μήνυμα έστειλε στον γιο του Άλκη ο Άρης Καμπάνος, που έχασε το παιδί του την 1η Φεβρουαρίου από τα χέρια χούλιγκαν στην περιοχή Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.
«Ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα» γράφει και παραθέτει, όπως λέει, «”κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες».
Υπενθυμίζουμε ότι 12 άτομα συνελήφθησαν για την ανθρωποκτονία του 19χρονου, που όλοι τους έχουν προφυλακιστεί με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Η ανάρτηση στο Facebook
«ΑΛΚΗ μου….
ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις “κλεμμένες” παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες
Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)…
Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.
Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.
Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.
Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά.
Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα “σ’ αγαπώ” και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη».

Δείτε ακόμα:  Η διαδρομή του «μαύρου» χρήματος και ο ρόλος της πρεσβυτέρας – Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υπόθεση

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News