ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Ανθή Βούλγαρη: Το παράπονο για τον Στέφανο Κασσελάκη – «Με έφτυσε, περίμενα όλη μέρα πάνω από το κινητό»

MEDIA

Στενοχωρημένη με τον υποψήφιο για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη φαίνεται πως είναι η Ανθή Βούλγαρη. Μάλιστα η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος εξέφρασε το παράπονό της στον «αέρα» της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega».

Πιο συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη είπε στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: «Με έχει στεναχωρήσει ο κ. Κασσελάκης. Είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Τον πήρα τηλέφωνο, το κλείνει και μου στέλνει ένα μήνυμα “Can I call you back?” και του γράφω “of course, είμαι η Ανθή Βούλγαρη από το Mega”».

«Περίμενα όλη ημέρα πάνω από το κινητό… τίποτα. Πουθενά ο Κασσελάκης, με έφτυσε. Αυτό ακριβώς έγινε. Πότε θα με πάρει;» πρόσθεσε, επίσης, η Ανθή Βούλγαρη.

Από την πλευρά του, ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος θέλησε να δικαιολογήσει τη στάση του Στέφανου Κασσελάκη, λέγοντας ότι είναι δύσκολο να ανταπεξέλθει σε όλες τις κλήσεις που δέχεται. «κ. Κασσελάκη, πάρτε ένα τηλέφωνο, αυτό το υπέροχο πλάσμα σας έστειλε ένα μήνυμα. Είναι δυνατό να του απαντάτε ”θα σε πάρω αργότερα;» είπε χαρακτηριστικά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites