Σασμός spoiler 21/10: Αστέρης και Αργυρώ βασανίζονται από ενοχές

Σασμός spoiler 21/10: Αστέρης και Αργυρώ βασανίζονται από ενοχές

MEDIA NEWS SPOILER
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του Alpha «Σασμός».
 
Στο σημερινό (Πέμπτη 21 Οκτωβρίου) επεισόδιο του «Σασμού» ο Αστέρης και η Αργυρώ βρίσκονται σε αδιέξοδο. Μπορεί η Αργυρώ να αρνήθηκε τις κατηγορίες της Στέλλας, όταν συναντήθηκαν έξω από το γραφείο της Σοφίας, και η Στέλλα να πείσθηκε για την αθωότητα της, όμως και οι δύο γνωρίζουν ότι το μυστικό τους δεν θα μείνει μυστικό για πολύ.

Η Σοφία γνωρίζει ολόκληρη την αλήθεια και αργά ή γρήγορα θα ανοίξει το στόμα της για να προστατεύσει την κόρη της. Και τότε θα ανοίξουν οι πύλες της κολάσεως για τους δύο εραστές που θα έρθουν αντιμέτωποι με τις οικογένειές τους αλλά και την κοινή γνώμη του χωριού.

Η Αργυρώ φοβάται ότι δεν θα μπορέσουν να σώσουν τη σχέση τους και ότι θα αρχίσουν σύντομα να ρίχνουν ο ένας την ευθύνη στον άλλον.

Πιο αισιόδοξος, ο Αστέρης τη διαβεβαιώνει πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί: Θα αναλάβει πλήρως τις ευθύνες του απέναντι στο παιδί του, το οποίο δεν θα μεγαλώσει χωρίς πατέρα όπως ο ίδιος, αλλά δεν θα επιστρέψει στη Στέλλα.

Και ενώ η Αργυρώ και ο Αστέρης καταστρώνουν σχέδια για το μέλλον τους, η Καλλιόπη, απογοητευμένη από τον γιο της, αναλαμβάνει δράση για την προστασία του εγγονιού της .

Ταυτόχρονα, ο Μανόλης και ο Νικηφόρος έχουν μπει στην τελική ευθεία για τη μετακόμιση ενώ ο Πέτρος, γοητευμένος από την μηχανόβια αμαζόνα που συνάντησε τυχαία, ψάχνει να την βρει και η Θοδώρα διστάζει να πει το «ναι» σε μια επανασύνδεση με τον Γιώργη.

Δείτε ακόμα:  Τηλεθέαση: Τι έκαναν Άγριες Μέλισσες, Σασμός, Γη της Ελιάς και GNTM

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Μαθήτευσε σε Εργαστήρι Δημοσιογραφίας και Εργάστηκε ως στέλεχος στο χώρο της Διαφήμισης. Ανήκει στην συντακτική ομάδα του pireasnews.gr. Έχει επίσης ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων