Χρίστος Ντούβλης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8-14 Μαρτίου 2021

Χρίστος Ντούβλης: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 8-14 Μαρτίου 2021

NEWS ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας και οι προβλέψεις τους για 8-14 Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 8 ως 14/3/2021

Είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εβδομάδα, όπου πρέπει να “κοσκινίζουμε” αυτά που ακούμε, επειδή ηθελημένα ή άθελα θα υπάρξει αρκετή παραπληροφόρηση. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, την Πέμπτη, πλανιέται πάνω από ολόκληρη την εβδομάδα επηρεάζοντας και την Νέα Σελήνη του Σαββάτου, ανακατεύοντας το φανταστικό με το πραγματικό, και δημιουργώντας έναν σχετικό πονοκέφαλο σε όσους προσπαθούν να καταπιαστούν με πρακτικά θέματα.

Επίσης, τα συναισθήματα μας είναι έντονα και αυτό ενέχει τον κίνδυνο να μας επηρεάσουν στις αποφάσεις μας. Σε ότι έχει να κάνει με το πρακτικό μέρος της ζωής μας, η σύνοδος αυτή, έχει μάλλον έναν απατηλό χαρακτήρα, κυρίως σε ότι έχει να κάνει με επαγγελματικά και κυρίως οικονομικά θέματα, μια και συχνά κάτω από την ενέργεια αυτής της όψης τα λάθη, οι παραλείψεις οι εξαπατήσεις και τα ψέματα είναι στην πρώτη γραμμή! Σε κάθε περίπτωση καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί, μια και εύκολα μπορεί να πέσουμε στην παγίδα, κάνοντας λάθος εκτιμήσεις ή παίρνοντας λάθος αποφάσεις.

Πηγή: myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 έως 18 Απριλίου 2021

Newsroom | Pireas News